Şimdiki Çocuklar Harika!

Haberler / Eğitim

Şimdiki Çocuklar Harika!

Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Resort sponsorluğunda düzenlenen Afyonkarahisar ve ilçelerindeki ilköğretim okulları arasında düzenlenen 23 Nisan konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları sonuçlandı. Emirdağ’da Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu öğrencisi Döne Yüksel kompozisyon dalında il birinciliği ve Emirdağ İlköğretim Okulu öğrencisi Elife Çetin şiir dalında il ikinciliği elde etti.
Afyonkarahisar’da yapılan seçmelerde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu öğrencisi Döne Yüksel yazmış olduğu “GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE 23 NİSAN” isimli kompozisyon İl birincisi seçilmişti. Mükafat olarak para ödülü ve Oruçoğlu Termal Resort’ ta ailesiyle birlikte misafir edilecektir. Tez Köyü’ nden okulumuz Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’na Taşımalı öğrenci olarak gelen Döne YÜKSEL’i okul yönetimi ailesini, yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerini canı gönülden kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
Şimdiki Çocuklar Harika! - Emirdag.gen.trEmirdağ İlköğretim Okulu öğrencisi Elife ÇETİN aynı yarışmanın Şiir dalında İlçe birincisi seçilerek Afyonkarahisar İl elemelerinde, şiir dalında İl ikinciliği ödülünü almışdığı açıklandı. Aldığı ödül sonrası Elife Çetin şunları söyledi:” Şiirimde 23 Nisan’ın bize armağan edilen bir bayram olduğunu, tüm dünya çocuklarının bir arada barış içerisinde yaşaması gerektiğinden bahsettim.” dedi.
Dereceye giren öğrenciler 23 Nisan 2009 Perşembe günü , Oruçoğlu Termal Resort’ ta yapılacak ödül töreni ile ödülleri verilecek.

  • Güncelleme: 19.04.2009 15:25
  • Okunma: 6654

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • m. mustafa dalmaz

    Canım arkadaşım, senin bu kadar başarılı olacağın cocuklugudan belliymiş :))))

  • burçin öz

    çok güzel başarılar bunlar,
    umarım bu başarının arkasındaki kişileri silip kendileri başarmış gibi gösteren cemaat menşeili yurt-dersane-ev mensupları bu işten nemalanmaz.

  • yusuf çetin

    kızım diye demiyorum bu çocukların geleceği parlak. buradan emeği geçen tüm öğretmenlerime sonsuz saygı ve şükranlarımı bildirir hepsinin ellerinden öperim.

  • hüseyin

    veysel gardaşım da pek güzel çıkmış :)

  • Ai YILMAZ

    Bu harika çocuklarımızı tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim.Emirdağ İlköğretim Okulu ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulları eğitimcilerinide kutlarım.