Smile Diş Emirdağ’da Açıldı

Haberler / Güncel

Smile Diş Emirdağ’da Açıldı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ İlçesi’ne Özel Emirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmet vermeye başladı.

Bugün gerçekleşen açılışa iş ve siyaset dünyasından pek çok kişi katıldı. Açılışta konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu: “Bugün ki bu açılış Emirdağ’ımız için çok önemli benim için çok daha önemli. Emirdağ’ımız 3 yıldır büyüdü, büyütüyoruz, büyüdüğünün de göstergesi işte bu merkez!” dedi.

DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA YATIRIM İÇİN GELDİK
İşletme sahibi Hasan Hüseyin Köksal’da Afyon Postası’na konuşarak şunları söyledi: Ben Afyon Emirdağlıyım doğduğumuz topraklara yatırım için geldik. Bugün şehrimize ilçemize hemşerilerimizi güzel bir tesise kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır Eskişehir’de çalışıyorum zaten 20 yıldır sağlık sektöründe hizmet veriyorum. Uzun yıllardır Eskişehir’de vermiş olduğumuz hizmeti hemşerilerimizle tanıştırmaya geldik. Buradaki kliniğimiz 7 tane üniteden 7 tane hekimden oluşuyor. Burada çene cerrahisiyle birlikte implantların yapıldığı bütün hizmetlerin diş anlamında verildiği bir klinik oluşturduk.

SON SİSTEM TOMOGRAFİ CİHAZI GETİRDİK
Binamız yaklaşık 700 metrekare ilk olarak ön tanı kliniği sizi karşılıyor girişte. Burada hastalarımızın ön muayenelerini yapıyoruz. Tomografilerini çektikten sonra arka araftaki tedavi kliniklerimize geçiyoruz. Burası bizim ilk adımımız. Buraya son sistem tomografi cihazımızı getirdik. Kliniğimizde şu anda 7 tane hekim hizmet verecek bu sene inşallah özellikle Belçika, Almanya, Hollanda, Fransa’dan gelen gurbetçilerimizi de kliniğimizde ağırlayacağız.

2023 YILINDA AFYON MERKEZDE OLACAĞIZ
2 numaralı kliniğimizde cerrahi müdahaleler yapılıyor. Özellikle implant vakalarını burada gerçekleştiriyoruz. 3 ve 4 numaralı odalarımızda bu alanda yer almakta. Laboratuvarlarımız hekimlerimize ait ve tek kişi muayene olabilecek biçimdedir. Toplam 35 kişinin çalışabileceği bir sağlık tesisi oluşturduk. Şimdi ki adımımızda açılışta söylediğimiz gibi Antalya’da açılış yapacaktık ama buranın açılışında Smile ailesi isminden dolayı Afyon’da bürokrasi olarak bize özellikle engeller çıkarttılar. Bunun bilinciyle Antalya yatımımızı durdurduk öncelikle kendi memleketimize olmamız gerekiyor diyerek burayı açtık. Biz de tüm Afyon halkına selam gönderiyoruz. İnşallah 2023 Haziran ayında Smile buradaki gibi 1000 metrekarelik bir klinikle Afyon merkezde olacağız.

300-400 KİŞİLİK BİR AİLE OLACAĞIZ
Smile ailesi sağlık turizmi yapıyor. Bizim özellikle İngiltere, Dominik Cumhuriyeti, kardeş ülke Azerbaycan, yurtdışında yaşayan Türkler için Belçika ve Fransa’da hizmet etmeye hazırlanıyoruz. Biz ülkemize kazanç sağlamaya çalışıyoruz. Ve şu anda Smile ailesi 54 kişi inşallah kısa vadede 300-400 kişilik bir aileye dönüşeceğiz.
Polikliniğin açılışına katılan vatandaşlarda böyle bir hizmete ihtiyaç olduğunu belirterek, Emirdağ ve bölgesi için hayırlı olmasını dilediklerini kaydettiler.

Video

  • Güncelleme: 29.07.2022 21:47
  • Okunma: 2914

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Ceyhan

    Hayırlı uğurlu olsun emirdagimiza