Son Şampiyona Eziyet

Haberler / Spor

Son Şampiyona Eziyet

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de yeni sezon hafta sonu gerçekleştirilen maçlar ile başladı. 2021-2022 yılı Afyonkarahisar Süper Amatör Lig Şampiyonu Emirdağ Spor, ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda Karşıyaka Spor ile Afyonkarahisar Spor Kompleksi D-1 sahasında oynadı. Karşılaşmadan Aykut’un golleriyle 2-0 galip ayrılan son şampiyonun oynadığı saha ise görenleri şaşkına çevirdi.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi D-1 sahasının soyunma odasının sahaya yaklaşık 100 metre uzakta olması, gerek futbolcuların gerekse maçı yöneten hakem üçlüsünün maçın devre arasında saha içinde dinlemeleri ve kişisel ihtiyaçları için soyunma odasına gitmemesi dikkatlerden kaçmadı. Soyunma odasının önünde bulunan sahada maç oynanmayarak 100 metre ilerideki soyunma odası bulunmayan sahaya maç atanması futbolculara eziyet olarak değerlendirildi.

Karşılaşma sırasında da yan hakem tarafından oyuncu değişikliği, maç sonuna verilen uzatmaların gösterildiği sayı tabelasının olmaması da maçı oynayan takımların ve izleyenlerin tepkisi çekti. Maçı yakından takip eden yetkililerinin ise sahanın sorumluluğunun belediyeye ait olduğunu söylemesi seyirciler tarafından suç bastırma olarak değerlendirildi.

  • Okunma: 2067

Yorumlar (0)Yorum Yap