Şu Kış Günü Olacak İş Mi?

Haberler / Güncel

Şu Kış Günü Olacak İş Mi?

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Tarafından yapılan açıklamada 22 Ocak 2020 Çarşamba günü planlı elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada; “ Yapılacak olan bakım-onarım çalışması nedeniyle 22 Ocak 2020 tarihinde 09.00-15.00 saatleri arasında Emirdağ İlçe Merkezi ve Özel Trafolu Müşterilere enerji verilemeyecektir.
Belirtilen gün ve saatte çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklenmeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.” Denildi.

Vatandaşlar yapılan duyuru sonrasına kış günü yapılacak iş mi diye tepkisini dile getirdi.

  • Okunma: 3384

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Cevriye

    Osmangazi yetkilileri sizin insanımıza seslediyorum bunca kişi ve Mazlum ve yetimin hakkına giriyor ve ah alıyor sunuyor acaba vijdanınız rahat mı arkadaş kabarık faturalarda ne öyle yazık günah biraz insaf lütfen.

  • Fatih

    Gerçekten şaşırmış bunlar şu soğukta yapılacak iş mi? Bir de gereken tedbiri alın demişler, kovaya ne zamandan beri elektrik doldurabiliyoruz? Evde yaşlı insan var kombi çalışmıyor. Sağolsun memleketim firmaları arada eski zamanları hatırlayalım, nostalji olsun diye teknoloji çağının ortasında bize sürpriz yapıyolar. Takdir etmek lazım