Şubat Ayı Portresi: Enüs Koç

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Şubat Ayı Portresi: Enüs Koç

www.emirdag.gen.tr 2013 yılı Şubat Ayı Portresi: Enüs Koç. 15 Mayıs 1967 yılında Emirdağ'da doğdu. 1983-1984 yılları arasında Eskişehir Endüstri Meslek Lisesi'nde okudu ve bu okulu birincilikle bitirdi. Üniversite sınavlarına girdi ve ilk sene Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliğini kazandı. 1984-1988 yılları arasında bu üniversitede lisan eğitimini tamamlayarak bitirdi.1988 yılında Eskişehir Sunta Fabrikasında iş hayatına başladı.Şubat Ayı Portresi: Enüs Koç - Emirdag.gen.trDaha sonra 1990-1993 yılları arasında Bursa iline bağlı İnegöl ilçesinde İstaş-Starwood A.Ş. de mühendis ve yönetici olarak görev yaptı. 1993-2000 yılları arasında Kastomonu Entegre A.Ş Gebze Tesislerinde çalışıp İşletme Müdürlüğüne kadar yükseldi. Bu şirkette çalışırken Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde eğitimini sürdürerek M.B.A master derecesini alarak mezun oldu. 2002 yılında ise, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde Mühendislik Masteri yaparak Orman Endüstri Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. İlerleyen günlerde yurt dışında Akademik Dergilerde bilimsel yazıları yayınlandı. 2000-2006 yılları arasında SFC Entegre Orman Ürünleri A.Ş' de Fabrika Müdürü olarak görev yaptı. Aynı anda Dortek Kapı A.Ş Fabrika Müdürlüğü görevini de yürüttü. 2007 yılından bu tarafa Kastamonu Entegre A.Ş Kastamonu-Samsun Fabrikalar Direktörü olarak görev yapmaktadır.Şubat Ayı Portresi: Enüs Koç - Emirdag.gen.trSon olarak; Açılışını 2011 yılında Başbakanımızın yaptığı Kastamonu Organize Sanayi Bölgesinde 150 milyon dolarlık Türkiye'nin en büyük Orman Ürünleri Entegre tesislerinin kurulumunda 60 mühendisle birlikte görevi yürüttü. Enüs Koç evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede ingilizce bilmektedir. 15.08.1992 yılında hayatını H.Zeynep Koç ile birleştirdi. Eşi; H.Zeynep Koç, Mali Müşavir olarak kendi serbest bürosunda çalışmaktadır. Enüs Koç'un ilk kızı Elif Gizem Koç, 07.07.1993 yılında, diğer küçük kızı ise Kardelen Koç 21.01.2000 yılında dünyaya geldi.Şubat Ayı Portresi: Enüs Koç - Emirdag.gen.tr

  • Güncelleme: 05.02.2013 17:04
  • Okunma: 17867

Yorumlar (53)Yorum Yap

  • Fazlı akca

    Sayın müdürüm size ulaşmak için okadar çok uğraştım ama başaramadım. Kastamonu merkez de ikamet ediyorum. İŞE İHTİYACIM VAR inşaallah sesimi duyarsınız her gün dua ediyorum rabbime evliyim benimde iki kızım var lütfen bana fabrikanızda bi iş verin.(0546 674 62 01)

  • Ayza Kutalmış & Usame Sekizkardeş

    Sevgili Enüs amcamız ve Zeynep teyzemiz,
    Sizinle evlatlarınız Elif ve Kardelen sayesinde tanıştık. Henüz yüzyüze tanışmamış olsak da hayatımıza girdiğiniz için çok mutluyuz. Bu harika insanları yetiştirdiğiniz ve İstanbul'a yollayarak tanışmamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederiz :) Bu büyük başarılarınızın arkasında bizim de canı gönülden hissettiğimiz bir sevgi yatıyor, bir ömür boyu bunun sürmesini ve daha güzel günler görmenizi dileriz. Ellerinizden öpüyoruz, sevgiler :)

  • ENİS NUHOĞLU

    Değerli Emirdağlı'lar...
    ben Emirdağ'lı değilim bu yazıyı şans eseri buldum,Kastamonu'da yaşıyor ve bizde Enüs beyi tanımakla mutluluk duyuyoruz.kendisinin Kastamonu ili sosyo ekonomik yapısı için çalısmaları ve çalışanlarının sosyal hayatlarına yaptığı katkıları hayranlıkla izliyoruz.
    temiz ve dürüst kalbi ve çalışkanlılığı Kastamonu'da herkesçe bilinip seviliyor.

  • Orhan KÖSE

    Sn Enüs KOÇ;
    Emirdağlılar sizi ayın portresine koymakla sizn kadar beni de mutlu etti..
    Aynı yıllarda öğrenciliğimizin ve son dört yıl da beraber çalışmış olduğum bir yöneticimizin bu şekilde seçilmesi bizi ziyadesi ile mutlu etti..
    Kastamonudaki genç mühendislerin ve diğerlerinin sizin gibi pozitif düşünen, sonuç odaklı bir yöneticileri olduğu için şanslı olduklarını düşünüyorum..
    Bu konuma gelmenizde pek muhterem eşiniz Zeynep hnm. ve sevimli kızlarınızın da katkısı olduğuna inanıyorum.
    Hepinize mutluluğunuzun devamını dilerim...

  • Ömer-Dursun Çelik

    Enis Koç: Her ortamda övgüyle anlatacağım ender insanlardan birisin. Senin azmini, başarılarını anlatırken koltuklarım kabarıyor. Yardımsever, misafirperver, herkese karşılıksız iyilik yapmaya çalışan iyi yürekli adamsın. Düzgün yaşamınla ve başarılarınla her zaman örnek birisin. Ailenle birlikte sağlıklı bir yaşamın, bereketli kazancın ve ışıklı yolların olsun, canım kardeşim.

  • Kemal Günsal

    Bugüne kadar yüzlerce öğrencim ve bir o kadar da velim oldu.Öğrencilerim sayesinde çok güzel insanlar tanıma fırsatı buldum.Tanıdığım bu insanlar içinde Enüs Koç benim için her zaman özel bir yere sahip oldu ve olacak.O, sadece çocuğuyla ilgilenen bir veli değildi benim için, aslında sadece benim için değil bütün öğretmen arkadaşlarım için de bunun böyle olduğunu söylemek yanlış olmasa gerek.Sevgisini,bilgisini ve ilgisini bizden hiç esirgemedi. Bunun için ona çok teşekkür ediyorum.
    Her insan ayrı bir dünya ve ayrı bir öyküdür.Onları tanıdıkça hayatlarının içine neleri sıkıştırdıklarını görebilirsiniz. İnsanoğlu dünyaya geldiğinde yaşamdan bir şeyler toplasın ve giderken götürsün diye sırtına bir çuval yüklenir.Hayatı boyunca bu çuvala neler doldurmaz ki insanoğlu, kimininkinde koca bir hiç ,kiminkinde pişmanlıklar, kimininkinde ise dopdolu bir hayat vardır.Enüs Koç, hayatı dopdolu yaşayan, boş zaman kavramını çoktan unutmuş ,zamanını ailesine ,arkadaşlarına ve işine adamış bir insan.Yaptığı her işi aynı ciddiyetle yapması ve işine sahip çıkması onun en belirgin özelliği.
    Onu tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum.
    Yüzünüzden tebessüm,gönlünüzden sevgi eksik olmasın.Attığınız her adımın sizi başarıya götürmesi dileğiyle…

  • Suay-Asım KOÇ

    Sevgili Oğlumuz,

    Bu güne kadar seninle hep gurur duyduk ve başarılarını duydukça da gururumuz her geçen gün artıyor. Senin çocukluğundan bu güne kadar ki olan hayatını gözümde canlandırdığımda; Arkadaşlarına, akrabalarına, hemşehrilerine ve dostlarına sürekli yardıma koşan, onları ziyaret konusunda hep hassasiyeti olan, Sıla-i Rahim'e her zaman vefasını gösteren pırlanta gibi bir evlat hissi uyanıyor içimde.

    Senin herzaman kendine göre hedeflerin oldu, bizler sana pek yol gösteremedik ama sen aklınla kendi çabalarınla hedeflerine bir bir ulaştın ve ulaşmaya devam ediyorsun. Oğlum; senin kendi iş hayatında ki başarılarını ve ulaştığın mevkileri her zaman gururla çevreme anlatıyorum. Ama beni en çok mutlu eden şudur ki, senin o makam ve mevkilerinin dışında altın gibi alçak gönüllü bir kalbinin olmasıdır. Sen memleketine geldiğinde, hemşehrilerinin arasına girdiğinde herkes seni ilk tanıdıkları gün ki gibi yad ediyor. Beni en çok sevindiren şey bu olmuştur.

    Sevgili oğlum, sana verdiğimiz emek ve çabaların karşılığını sağlımızda bizlere fazlasıyla verdin. Ana olarak diyeceğim o ki senden ve gelinimden binlerce kez Allah razı olsun.

    Özellikle senin üzerinde emeği çok olan, Rahmetlik Elif Ebe ve Mustafa Dede'nden, diğer çocuklarımız, Kadir, Dilek, Hatice, gelinmiz-kızımız Zeynep ve Fatma'dan hepsinden Allah razı olsun. Hepinize torunlarımızla birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

    Allah (cc) herkese senin gibi evlat versin. Başarılarınla gurur, örnek davranışlarınla övünç duyuyoruz. Ömrün uzun, yaşamın sağlıklı ve güzel olsun.

    Suay-Asım KOÇ

  • ABDİL ÖZER

    sevgili hemşerim enüs insan senin gibi başarılı ve etrafına faydalı birini tanıdığım için şahsım adına mutlu oluyorum başılarının devamını diliyorum işlerinde dahada yukarlarda olasın inşallah

  • Dilek Koc

    Sevgili abim esi bulunmaz Enis bey sevinclerimizde , kederlerimizde herzaman yanimizda oldugunu bilmek cok guzel . Her zaman ailemizin yanibasinda olman bana ne kadar huzur veriyor anlatamam. Aramizda binlerce kilometre olsada sen hep bizimlesin bunu biliyorum. Eminimki tum Koc ailesininde gururusun . Insanin hic birseyi olmasin ama senin gibi bir abisi olsun yeter . Rabbim seni esine ve cocuklarina bagislasin mutlulugunuz daim olsun. Dilek Koc

  • Alp Kantaroğlu

    Enüs Bey her genç mühendise olduğu gibi bana da çok iyiliğiniz dokundu.Zor günlerimde benim için yaptıklarınızı hayatım boyunca unutmayacağım.Size ailenizle beraber mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum.Başarılarınızın devamını dilerim.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

  • ERKAN ZENGİN

    Enüs Bey'le belirli bir süre çalıştığım , kendisini 12-13 yıldır tanıdığım iyi bir meslektaş, değerli bir abimdir.İş bilgisine sürekli saygı duyduğum, değerli bir insandır. Mesleğini seven, iş ortamında katılımcı fikirlere önem veren örnek bir insan, yakın bir dostumdur.Akademik bilgilerini pratikte uygulayan ve bunu alt kadrolara başarıyla lanse eden bir yöneticidir.Ailece görüşmemizden dolayı sosyal yönünü sürekli örnek aldığım bir değerdir.Başarılarının devamını diler ailece sağlıklı,mutlu bir hayat sürmenizi temenni ederim.

  • Avuıkat Hayriye Çallı

    sevgili kardeşim Enüs,
    Emirdağ yaşam platformunda ayın portresinde senin resmini görmek son derece gurur verici ama bana kalırsa ; seni yakından tanıyan biri olarak söylüyorum , sadece ayın potresi değil, yılın portresi de sana yakışır.Seni bu düzeye getiren çalışkanlığın.azmin,dürüstlüğün ve iyi bir eşe sahip olmandır.Ailemizin gururu, umudu kalbi temiz güzel kardeşim seni daha iyi yerlerde görmeyi , ailemiz ve ülkemiz için senin gibi halefler yetiştirmeni temenni ediyor sevgilerimi sunuyorum.

  • Dr. Osman ÇAMLIBEL

    Enüs Bey şu Dünya’da tanıma şansına sahip olduğum en mükemmel ağabeydir. Kendisini çok uzun yıllardır tanırım. Gerek mesleki bilgisi, gerek insani ve sosyal yönü çok güçlüdür. Sektörümüzün duayenidir. Her açıdan bilgi, tecrübe ve yaşam tarzını örnek aldığım güçlü bir karakterdir.
    Çalışma aşkıyla doludur.Girişimci bir ruha sahiptir. Şirketler arasında çok iyi bir iletişimi vardır. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın gelişimlerinde sinerji oluşturmaktadır. Takım ruhuyla çalışmayı seven, her türlü fikre önem veren, yenilikçi, inovatif, çalışanları motive etme yeteneği yüksek bir liderdir. En karanlık zamanlarda dahi bir ateş yakıp insanları ateş etrafında toplamayı başaran güçlü bir karakterdir.
    Tecrübelerini kilim motifi gibi dokuyan, yeni kuşakları aydınlatan, bir deniz feneri gibi yolumuza yön veren Enüs Bey’e gönülden sonsuz şükranlarımı sunarım.
    Ben sizden razıyım, Allah’da sizden razı olsun…

  • Ertekin Dikmen

    Değerli dostum
    İnsan ,hayatında çok arkadaş edilebilir ama gerçek dostları çok az olur. Biz dört yıl aynı fakülteyi, aynı sınıfı, aynı sıraları paylaştık.
    2007 yılından beri aynı şirkette mesai arkadaşlığı yapmaktmayız.Benim direktörüm amirim olmanızdan öte, aileniz ve özellikle çocuklarınıza bizlere farklı duygular yaşattınız.Benim de iki tane kızım var diyebiliyorum.Bunun için Koç ailesinin tüm fertlerine sonsuz teşekkürler ediyorum.
    Bunun yanında mesleki bilgi birikiminiz ve entellektüel bakış açınızda bu ülkeye ileride çok daha iyi hizmetler yapacağınıza olan güvenim sonsuzdur.
    Başta Emirdağ'lılar olmak üzere Eskişehir'liler ve hatta Kastamonu'lular böyle değerler zor yetişiyor kıymetini iyi bilin diyorum.
    Her şey gönlünüzde olsun.
    Ertekin Dikmen
    Keas Samsun Fab. Müd.

  • SULTAN AYDIN

    Çalışmakta olduğum Kastamonu Entegre bünyesinde hem yönetici hem de iyi bir dost olan kardeşim Enüs Bey başarılı çalışma hayatı ve iyi bir aile babası olarak gurur duyulacak bir insandır. Gururla övünülecek bir geçmişi olup gelecekte bu başarılarına yenilerini katacağını düşünüyorum. İlerleyen zamanda bu bilgi birikimi ve yöneticilik vasfıyla kurumumuzun daha üst pozisyonlarına yükseleceğini görebiliyorum. Gelecekte yapmış olduğu hizmetleri ülke yönetimine de sunarak, söz sahibi olması gerektiğine inaniyorum. Kalbi temiz gönlü temiz Enüs kardeşime hayat boyu sağlık huzur ve mutluluk diliyorum
    SULTAN AYDIN

  • ömer aydın

    kastamonu entegrede babam SULTAN AYDIN sayesinde tanıdıgım ENÜS BEY varlıgı ile insanlara güven veren,iyi bir yönetici olmasının yanında insan ilişkileri üst seviyede olan empati sahibi ve duyarlı bır kişilik.Varlığınızın, babama şu zor günlerinde güç vermesi bizim için çok önemli.Başarılarınızın daım huzurunuzun eksiksiz olması dileğiyle. ÖMER AYDIN

  • Mehmet Çağrı YILDIRIM

    Köyümüzün yetiştirdiği en başarılı ve çevresine yardım eden nadir insan.Bildiğim kadarıyla da köyümüzden çıkmış ilk yüksek mühendis.
    Bugünkü konumuna gelmek için çekmiş, katlanmış olduğun çilelerin şuan da meyvelerini yemektesin Sevgili Dayıcım. Başarıdan başarıya koşman da bunun bir kanıtı olsa gerek...
    Ailenle beraber mutlu, huzurlu, en önemlisi de sağlıklı günler geçirmeni ve başarılarının devamını dilerim...

  • Prof.Dr.Selman Karayılmazlar

    Aziz Kardeşim Enüs, seninle bir arkadaşım olarak berzaman gurur duydum.Orman endüstri mühendisliği mesleğine en büyük katkı yapanlardan birisi oldun .Mesleğimizin uygulamadaki profesörü sensin hiç şüphesiz. Başta mütevazilik olmak üzere sayısız meziyetlere sahip ENÜS Beyin kıymetini bilelim değerli dostlar.Kendisine ailesi ile birlikte herzaman Allah'tan sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum. Sen herkese lazımsın kendine iyi bak .Allah'a emanet ol.Prof.Dr.Selman Karayılmazlar Bartın Orman Fakültesi Dekanı :-x

  • MUSTAFA ŞAHİN

    Enüs bey, yaklaşık 12-13 yıl sizinle çalışma şansına sahibim. Çalışma hayatınızdaki başarılarınız, kişiliğiniz, ekip çalıştırma uslubunuz ve her zaman ekibinizi dinamik tutma beceriniz taktire şayandır.
    Sizdeki özgüveni, dürüstlüğü ve içinizdeki güzelliği de çevrenizdeki insanlara aşılıyorsunuz. Gerçekten de sizleri anlatacak kelimeler bulmak zor. Enüs Koç kimdir diye bana sorsalar:
    Enüs KOÇ ; mükemmel bir insan, başarılı bir yönetici, harika bir eğitmen, candan bir arkadaş, çok güvenli bir dost, gerçek bir abi, kültürlü bir insan, tam bir beyefendi, oldukça mütevazi, alçakgönüllü (kibir asla yok), sosyal hayatında da aktif ve sosyal bir kişi, koyu bir FB li, kısaca her açıdan idol ve örnek bir insan.
    Ömrünüz uzun ve sağlıklı, başarılarınızın hep daim olmasını tüm kalbimle temenni ediyorum.... iyiki varsınız........

  • Haber37 Gazetesi Gülay ACAR

    Enüs bey. Sizi Kastamonu'ya geldiğiniz günden beri tanıyoruz.
    İş azminiz,işinizi severek yapmanız, misafirperverliğiniz, güler yüzünüz bizi her zaman mutlu etmiştir. Biz sizi aileden biri olarak görüyoruz.Kastamonu Entegre sizinle daha başarılı günlere imza atmaya devam edecektir. Siz örnek bir insansınız Allah yolunuzu açık etsin. Ailenizle mutlu, sağlıklı,başarılı, bir ömür geçirmeniz dileğimle saygı ve selamlar .

  • Hüsnü ACAR

    Anadolu'nun milli mücadeledeki can damarı, Candaroğulları Beyliği Merkezi, Şehitler ve Erenler Evliyalar kenti güzel Kastamonu'da iş ve aş için gelen binlerce insanlarımız arasında tanıtığım güzel insanlardan birisi Enüs bey..
    Hani derler ya duruşuyla, işiyle, konuşmasıyla, edasıyla 'Adam gibi adam' sözü işte söylense söylense Enüs bey için yazılıp, söylenmiş söz diye düşünüyorum.
    Kendisi ile yaklaşık 10 yıldırdır tanışırız. Can dostum diyebileceğim nadir dostlarımdan birisi. Kastamonu'dan daha Kastamonulu, benim diyen vatanparverden daha vatanperver bir dostum.. İyi ki seni tanıdım, iyi ki varsın güzel insan. Allah yolunu, işini, gücünü açık etsin. Sıcak yuvan, gülen yüzün daim olsun....

  • Devrim Alagöz

    Daha nice güzel yerlere ,mertebelere ulaşmanın heyacanıyla bekliyorum.Ne mutlu sana ve seni tanıyanlara...

  • Mustafa KURUOĞLU

    Her şeyden önce Enüs bey örnek bir insan;
    Kensisi her ne konuda olursa olsun her düşünceyi detaylı olarak dinleyip kendi düşüncelerini paylaşıp doğru olan kararlara örnek olmaktadır;

    Bir yöneticinin isminde olduğu gibi Enüs başarılara imza atması nı anlamak hiçte zor deyil kendisine şirketimize ve Kastamonu ya yapmış olduğu büyük katkılardan dolayı en içten dileklerimle önünde saygıyla eğilerek teşekkür ediyorum.

    Bundan sonraki yaşamındada daha nice başarılı katkılara imza atacağını bütün içtenliğimle katılıyor kendisine sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum.

  • ERGÜN YİĞİT

    CANIM ARKADAŞIM ENİS BU GÜÇLÜ KİŞİLİĞİNLE BİR ÜNİVERSİTE ARKADAŞI OLARAK 1988 DEN BERİ BENİ UNUTMAYAN VE HER ZAMAN BENİ ARAYAN MUHTEŞEM BİR İNSAN OLARAK HEP ANIYORUM. ALLAH DAİMA SENİN GİBİ İYİLERİN YANINDADIR VE BU BAŞARININ ARKASINDADA HEP İYİ OLMAN VE MUHTEŞEM VE ÇALIŞKAN BİR İNSAN OLMAN YATMAKTADIR. ALLAH DAİMA SENİNLE OLSUN KARDEŞİM. SAYGI VE MUHABBETLERİMLE.

  • ERCAN ÖZER

    Sayın Enus Bey,
    Gerçekten imrenelicek gurur duyulacak örnek alınacak bir başarı hikayeniz var. Gelecek nesillere ve bizlere başarı yolunda kapıların nasıl açılacağını acılan kapıların nasıl değerlendirileceğini ve başarının nasıl yakalanaçağını ispat etmiş birisiniz. Tabiki başarınızda değerli eşiniz ve çocuklarınızında payını unutmamak lazım. İş ve aile hayatınızdaki başarılarınızın devamını dileyerek bir hemşeriniz olarak sizinle gurur duyuyorum.

  • z.koç

    Enüs KOÇ;sevgili eşim...
    öncelikle hakkında yazılanları okurken enaz senin kadar duygulandım ve bir o kadar da gururdum yine seninle.
    Her zaman olduğu gibi şükürle''ne mutlu bana ve seni doğuran anaya '' demekten kendimi alamadım.maşallah.

    Şuan kelimelerin kifayetsizliğini tam manasıyla yaşıyorum seni anlatmakta.

    Ne anlatsam bilmiyorum.Eminim ki;her akşam başını yastığa koyduğunda 'ben bugün kendim için ne yaptım?dan daha çok başkaları için ne yaptım?sorusunun cevabını layıkıyla vermenin huzurunu yaşıyorsundur.

    Ne mutlu sana ki yaşarken olduğu gibi arkandan bıraktığın miras, hep böyle güzel ve hayır dualarla anılmak olacak.

    DİLEĞİM;Daima VE hep böyle idol olman. VE bitmeyen ideallerine yetecek kadar sağlıklı VE beraber UZUN bir ömrün(müz) olsun.

  • Gündüz Koyuncu

    İnsan bir işi yapmak istediği kadar yapabilir. Eğer küçük düşünürseniz küçük işler büyük düşünürseniz büyük işler yaparsınız. Aslında hemen herkes büyük düşünür ''şunu, bunu yapacağım'' der. Ancak bana göre büyük işler yapmak için büyük düşünmek yetmez..Eğer bir insan hem büyük düşünüp hem de onu başarmanın kolay olmayacağını, emek isteyeceğini ve o işe kafa yormasını gerektiğini bilirse hayalindeki büyüklüğe ulaşır. İşte benim bu düşüncelerime verebileceğim en güzel örnek Enüs Koç'tur. Azminin ve beraberinde gelen başarısının bir ömür sürmesi dileğiyle... Gündüz Koyuncu

  • Ramazan DEMİR

    35 yılı bulan İş hayatımın 7 yılını birlikte olduğum Sn.Enes Bey , farklı bir vizyon sahibi,ufku açık ,çalışma azmi yüksek,tuttuğunu koparan,bakmaktan ziyade gören idareci özelliğini gördüğüm, çalışanlarımızın bir çoğunun hayal bile edemediği konut projesinde gerçekleştirilmesinde büyük emek ve desteği ile konut sahiplerinin hayır dualarına mazhar olmuş sıra dışı bir yöneticim.
    Başarılarının devamını dilerim.

  • CAFER KOÇ

    ENÜS BEY; HER ZAMAN GEREK YÖNETİCİLİĞİ,GEREK PROPLEM ÇÖZÜCÜLÜĞÜ ,GEREK YANINDA ÇALIŞAN KİŞİLERİN HUZUR VE MUTLULUĞUNU ÖN PLANDA TUTAN,ÇALIŞKAN AKTİF, YAPTIKLARI İŞLERLE TAKTİR EDİLEN ÖRNEK BİR YÖNETİCİDİR.BUĞÜN KASTAMONUDA İŞÇİLERİNE ÇOK UCUZA EV YAPTIRAN VE İŞÇİLERİMİN HEPSİNİ EV SAHİBİ YAPACAĞIM DİYEN BİR YÖNETİCİ, KASTAMONUNUN GELİŞİMİ İÇİN ILGAZ DAĞININ AÇILMASI GEREKTİĞİ KONUSUNDA SİYASİLERİ İKNA EDENLER ARASINDA BULUNAN BİR KİŞİDİR.
    BU ARADA ÇINAR ARKADAŞIMADA SAYĞILARIMI SUNUYORUM .ÇINAR ARKADAŞIMIN YAZDIĞI YORUMA TAMAMEN KATILIYORUM.NEDEN BİZLER EMİRDAĞDAN MİLETVEKİLİ ÇIKARAMIYORUZ YANİ EMİRDAĞ O KADAR BASİT BİR YER DEĞİL BUĞÜN DÖVİZİN EN ÇOK BULUNDUĞU İLÇE OLARAK EMİRDAĞ GÖSTERİLİYOR BU TELEVİZYONLARDA YARIŞMA SORULARINDA ÇIKIYOR.EEEE O ZAMAN SUÇU BİRAZ KENDİMİZDE ARAMAMIZ GEREKİYOR . BÖL PARÇALA YÖNET GÖRÜNÜMÜNDE BİR EMİRDAĞ OLMAKTAN ÇIKIP İSTİKRARLI KARARLI NE İSTEDİĞİNİ BİLEN BİR EMİRDAĞ GÖRÜNÜMÜNDE DURUŞUMUZU SERGİLEMELİYİZ BENCE.VE BU ŞEKİLDE İNANIYORUM Kİ MİLLETVEKİLLERİ SOKARIZ EMİRDAĞ ÇOK DAHA İYİ HİZMETLERE LAYIK BİR YER.EMİRDAĞINDAN UZAKTA OLSAKTA GÖNLÜMÜZ HEP EMİRDAĞINDA.
    ENÜS BEY SİZE YİĞENLERİME YENGEME SAYGILARIMI SUNAR BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK MUTLULUK VE HUZUR DOLU BAŞARILI YILLAR GEÇİRMENİZİ DİLERİM SİZ BUNLARI FAZLASIYLA HAK EDİYORSUNUZ ÇÜNKÜ

  • Bülent Çiftci

    Enüs abimizin basarıları hepimiz için gurur kaynagı olmustur. Bundan sonraki hayatında da basarılar ve mutluluklar dilerim abicim...

  • K.K

    KENDİSİNE HEMŞEHRİMİZ OLARAK BAŞARILAR DİLİYORUZ .K.K

  • Hakann

    İş yaşamınızdaki başarıların devamını dilerim, her daim mutluluk saglık ve huzur sizinle olsun...

  • SEZAİ ÇÖREKÇİOĞLU

    Bir yönetici için olmazsa olmaz tek şey ufkunun açık olmasıdır.Diğer yönetisilerden Enes Beyin farkı ise çalıştığı insanlarında ufkunu açmasıdır.Bireysel başarıdan çok ekip başarısına önem vermesi,elde ettiğ bireysel başarıları bile ekibine mal etmesi Kadirşinaslığının en büyük göstergesidir.Ben insan kaynakları alanında kendisinden çok sey öğrendim .Öğrenmeyede devam ediyorum.Uzun yıllar birlikte çalışma arzu ve isteğimi belirtirken kendine ailesiyle birlikte sağlıklı,mutlu uzun bir ömür diliyorum.

  • Zülfiye KOÇ

    Sevgili amcacığım... Çalıştıktan sonra her şeyin olabileceğini gösteren bir örneksin özellikle de biz yeğenlerine... Bundan önce olduğu gibi sonraki iş hayatınında aile hayatın kadar güzel ve istikrarlı olması dileğiyle...Zülfiye KOÇ...

  • Elif Gizem-Kardelen

    BABAM.. Bu kelimeyi söylerkenki hissettiğimiz huzurun sebebisin..Karakterinle,başarılarınla,yeri geldiğinde arkadaşımız yeri geldiğinde dostumuz abimiz olmanla bizim her zaman gözlerimizin içinin dahi gülmesini sağladın tabi annemizin etkisini de belirtmeden edemeyeceğiz. Biz ne kadar şanslı olduğumuzun farkındayız ve her gece yattığımızda şükrediyoruz senin gibi bir babamız olduğu için,böyle bir aileye sahip olduğumuz için..Allah ım başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin babam sana..Sesini duymak bile güç veriyor bize.Düşün artık seni görüp sarılınca ne kadar da mutlu olduğumuzu tahmin edebilir misin?Bizce zor:)bize bu duyguyu tattırdığın için,böyle bir baba olduğun için sana hep minnettarız(şu an uzakta olmam nedeniyle Kardelen'i kıskandığımı da belirtmeliyim ben sarılamıyorum sesini duymakla yetiniyorum:)Yaptığın her işten başarıyla çıkman,duruşun,düşüncelerin ve her zaman örnek alıp gurur duydugumuz bir hayatın var..Biz de size layık evlatlar olmak için çabalıyoruz ve çabalayacağız da...Bize sunduğunuz imkanlar,verdiğiniz aile terbiyesi,koskocaman sıcacık sevgi dolu aile ortamı için binlerce kez teşekkür eder,şükreder,seni ve annemizi çok sevdiğimizi belirtiriz.=)en Büyük İYİKİ VARSINIZ kellimesini yolluyoruz sizlere:)
    ELİF GİZEM KOÇ ve KARDELEN KOÇ

  • ÇINAR GÖKTEPE

    ENÜS BEYLE ŞAHSEN TANIŞMASAKTA, BAŞARILARINI HEP DUYYORUZ
    ZİRA AMCASININ OĞLU CAFERLE
    ,YILLAR ÖNCESİNE DAYANAN BİR ARKADAŞLIĞIMIZ BİR DOSTLUĞUMUZ VAR,
    EMİRDAĞ PORTRESİNE BAKINCA KENDİMLE GURUR DUYUYORUM İÇİMİZDEN BÖYLE BAŞARILI KİŞİLER ÇIKTIĞI İÇİN
    AMA BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY NEDEN EMİRDAĞINDAN BİR MİLLET VEKİLİ ÇIKARAMIYORUZ.DÜŞÜNÜYORUM BULAMIYORUM BU SORUNUN CEVABINI
    BİZKİ BELÇİKADA BİLE MECLİSE EMİRDAĞLILARI SOKMUŞKEN KENDİ ÜLKEMİZDE MECLİSDE BİR EMİRDAĞLI GÖREMİYORUZ
    BÖYLE AYDIN KİŞİLERİN ARTIK EMİRDAĞA HİZMETLERİNİ BEKLİYORUZ
    ENÜS BEY SİZE BİR ÖMÜR BOYU BAŞARILAR DİLİYORUM :

  • Hamza GÜNEY

    Enes Bey'le üniversite yıllarından beri tanişıyoruz. Ayın portresi olarak seçilmesinden dolayı kutluyoruz. Birlikte çalıştığı insanlara davranışları, yönlendirmesi ve insiyatif kullandırması dolayısıyla çok rahat çalışma ortamı oluşturuyor. Ben şahsım adına teşekkür ediyorum.Ailesi ile birlikte başarılı, sağlıklı yaşam diliyorum.

  • Gökhan BAŞARIR

    Enüs Bey' le tanışmamız 13 yıl öncesine dayanmaktadır. Gerek meslek hayatımda gerekse sosyal yaşantımda her zaman örnek aldığım, yenilikçi,profesyonel, aktif bir yönetici ve samimi bir ağabey olarak gördüm.
    Sürekli gelişimi destekleyen yapısıyla bizlere sürekli yeni hedefler koyan ve bu hedeflere ulaşmamızda bilgi ve birikimini bizlerden esirgemeyen tututmu için kendisine minettarım.
    İş hayatındaki başarısının yanında harika bir aileye sahip olduğu da her zaman dikkatimizi çekmiştir. Kastamonu' ya olan hizmetleri ise takdire şayandır.
    Bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını diler, sağlık ve huzur dolu ömürler dilerim.

  • ÖMER KARADAŞ

    Ağaç sektörü devi Kastamonu Entegre'nin Kastamonu ve Samsun fabrikalar direktörü Enüs Bey,
    Sizinle 2007 yılından bu tarafa birlikteyiz.Göreve başladığınız ilk günlerde bizlere söylediğiniz bir sözü hiç unutmuyorum.'Ben karşımda kafasını sallayan değil fikir üreten eleman isterim' demiştiniz.Gerçekten de karşısındaki kişiye ve fikirlerine değer veren sağlam bir karaktere sahip olduğunuzu gösterdiniz.Sayenizde başta ben olmak üzere bir çok arkadaşımın meslek hayatındaki gelişimi ve özgüveni bariz görülmekte.Sadece Emirdağ'ın değil bizlerinde gururusunuz.Size,Zeynep hanım ve güzel kızlarınızla sağlık,mutluluk ve kariyer dolu daha nice yıllar dilerim.

  • Arman Uncu

    Genç bir mühendisin iş yaşamında başarılı olmasını sağlayan en önemli etken örnek bir yönetici ve lidere sahip olmasıdır. Ben de kendimi bu şanslı mühendislerden adlediyorum. Fabrikamıza ilk geldiği gün gözlerindeki ışıltı ve kararlılığı gördüğümde doğru bir yönetici ve lider olduğunu tüm kalbimle hissettim. Birebir çalıştık, çok çalıştık. Çok şey öğrendim. Her zaman çakmak çakmak bakan ve aklında müthiş bir fikirle ofisimize gelen ve bir anda bizi bir sürü iş ve tatlı heyecanın içine sürükleyen, bizi aynı amaç doğrultusunda organize eden, herkese yeteneğine ve kabiliyetine göre iş veren, her insana fırsat veren ve bunu bir değere dönüştüren gerçek bir değişim yöneticisidir Enes Bey.
    Enes Beyle çalıştığım 6 sene içinde edindiğim tüm tecrübelerin çalışma hayatımdaki en büyük şansım olduğunu düşünüyorum.

  • Eyup Koc

    Sevgili Amcaciğim ...
    Sizlerin başarıları bizleri gururlandiriyor . Yapmış olduğunuz
    Hizmetler ve çalışmalar bir çok alanda Kastamonu ve Ülkemiz
    Adına Büyük ilerleme sağliyor. Tebrik ederim ve başarılarınizin
    devamını diliyorum.
    Eyup Koç

  • Nusret Demir

    Fabrikamıza ciddi emek veren adeta bir ağabey gibi , her zaman biz çalışanlarına desteğini eksiksiz vermeye çalışan Direktörümüz sayın Enüs KOÇ'a , çok teşekkür ederim. Enüs beyin Fabrikamızdaki güzel başarıları bizleri çok mutlu, gururlu ve yarınlara daha da güvenle bakan bir duruma getirmiştir. Bizleri şu anda bunları anlatma onuruyla donatan herkese şükranlarımızı sunarım.

    Fabrika Direktörümüz ağabeyiz Enüs beyin Her konuda bu yıl yapacaklarınız, geçen yıldan daha başarılı ve güzel olacaktır bunu inanarak söylüyorum.

  • Uğur ÇELİK

    Direktörümüz Sn. Enes Bey ' in yöneticilik başarıları biz yanında çalışanlar için güzel bir örnek teşkil etmektedir.
    Sn. Enes Bey,Kastamonu Entegre personellerinin maddi manevi problemleri ile her zaman ilgilenmekte ve elinden geleni yapmaktadir.Bunun dışında çok büyük emekler vermesi sonucunda mühendis ve işçi olarak çaılşan personellerin düşük maliyetle ev sahibi olmalarını sağlayarak onların duasını almıştır.
    Son zamanlarda Kastamonu ilinin tanıtımında,Kastamonuda veya Kastamonu dışında bulunan Kastamonulu siyasi ve iş adamlarından daha çok Sn. Enes Bey ' in katkısı olduğunu düşünmekteyim.
    Hak edene hakkını veren Sn. Enes Bey 'e biz çalışanlarına sunmuş olduğu güzel çalışma ortamı için teşekkür ediyorum.Güzel ailesi ile birlikte sağlıklı,mutlu ve başarı dolu bir hayat diliyorum.

  • Hüseyin Bayram Bas

    5 seneden fazla Enis Bey le beraber Kastamonu Entegre Kastamonu fabrikasında beraber çalışmaktayız. Kurumumuzun başına geçtiği ilk günden itibaren kendisi bircok başarıya ve yeniliğe imza atmış ve bizleri gururlandırmıstır. Kendisine tesekkur eder ve başarılarının devamını dilerim.

  • Murat AY

    Sevgili Direktörümüz Enüs Bey,
    Öncelikle sizin gibi değerli bir yönetici ile beraber çalışmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Sizleri bu tarz platformlarda görmek bizleri her zaman gururlandırmıştır. Bu şirkette sizden öncede 3 direktörle beraber çalıştım. Siz şirketimizin değerlerini ön planda tutan ve bizlere hem yönetici hem abi olabilmeyi başarabilen tek insansınız. Sizin yöneticiliğinizde bu fabrikada hem Başbakan, hem Cumhurbaşkanı ağırladık. Bu bizler için bir gurur kaynağı olmanın yanında sizinde ne derece popiler ve değerli bir yönetici olduğunu gözler önüne sermektedir. Kastamonu'lu olmamanıza rağmen bu şehir için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınızı tüm Kastamonu halkı her zaman takdir etmiştir. Gerek havaalanı gerekse Ilgaz tüneli için vermiş olduğunuz mücadele her zaman takdire şayan olmuştur. Sizin iş yaşamınızın dışında aile yaşantınızda bizlere her zaman örnek teşkil etmiştir. Bu başarılı portrenizin arkasında en büyük destekçinizin başta sevgili eşiniz Zeynep Hanım'ın ve çocuklarınızın olduğunu biliyoruz. Kendi ailesini mutlu eden ve aile reisliğini başarı ile yapan bir insanın hayatın diğer merhalesinde başarılı olması tabi ki kaçınılmazdır. Bu yüzden sizin şirketimizde ki başarınızın sırrını bir nebzede olsa anlamış bulunuyoruz. Kastamonu Entegre çalışanı ve Kastamonu halkı olarak sizi uzun yıllar daha şirketimizin başında görmeyi umut ediyorum. Hayatın her alanında başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla..
    MURAT AY

  • Burcu Ünel Duman

    Enis Bey Fabrikamıza ve Kastamonu şehrimize verdiğiniz değerler ve katkılar büyüktür. Bu çabalarınız tüm Kastamonu halkı tarafından da görülmekte ve takdir edilmektedir. Eşiniz ve Ailenizle birlikte her anlamda bizlere örnek olmanız ve sizin yanınızda yıllarca çalışmak benim için gurur verici. Başarılı çalışmalarınızın her daim sürmesini ve Kastamonu ya nice yıllar daha hizmet etmeniz dileğiyle.Kastamonu dan sevgilerle..

  • Y. K.

    Geldiğin nokta çok fazla sabır ve emek gerektiren bir sorumluluk. Ama en güzel yanı böyle örnek gösterilmen, gelecek kuşaklara azim teşkil etmen.
    Bence hissettiğini düşündüğüm en güzel duygu bu olmalı. başarıların daim olsun.

  • kadir koc

    sevgili abicim fazla söze gerek yok calışınca oluyor.Seni benden iyi kimse tanıyamaz senin calışma azmini,başarma azmini ben bilirim,allahta calışana verir,sen evimizin,emirdagın,gururusun,allah yolunu acık etsin,tabiki,bunda rahmetli dedemin,babaannemln,ailemlzin,ve zeynep yengemin duası ve payı cok,benim ayrı tabi,cocukken bana cok cektirdin ayrııııı o günlerde güzeldi

  • Hatice

    yeniköyümüzün gururu enüs abi iş hayatında başarılar dilerim örnek bir insansınız.

  • DR AKKOYUNLU

    değerli hemşerime kariyerinde ve iş hayatında başarılar dilerim.

  • ERTUĞRUL ALTINEL

    EMİRDAĞLI HEMŞEHRİLERİMİZİN
    yurdumuzun çeşitli yerlerinde görev yapmasından memnunlukl duymaktayız.
    ENÜS beye iş ve aile hayatında başarılar diler,sevgi ve selamlarımı sunarım.
    ERTUĞRUL ALTINEL.

  • ahmet urfalı

    Enis bey ve değerli eşleri , Emirdağlı olmakla her zaman gurur duymuşlardır.Kendilerine daha nice başarılar dileriz.Ahmet-Ümran

  • ziya ekşi

    Merhaba, Enis Bey Emirdağ'ımızın yetiştirdiği çok değerli bir işadamımızdır. Kendisi aslen Yeniköy'lüdür, Hem iş hayatı hemde aile hayatı ile örnek bir yaşantısı vardır. Allah başarılarını artırsın, mutluluğunu daim etsin. Saygılarımla