Şubat Ayı Portresi: Yüksel Yüksel

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Şubat Ayı Portresi: Yüksel Yüksel

www.emirdag.gen.tr Şubat 2014 portresi eğitimci Yüksel Yüksel. Eskişehir Havacılar İlkokulu Müdürü Yüksel Yüksel, 1958 yılında Emirdağ ilçesinde dünyaya geldi. İlk tahsilini 1972 yılında Mithatpaşa İlkokulu'nda okudu. Orta ve lise tahsilini 1977 yılında Emirdağ lisesi'nde tamamladı. 1980 Yılında İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nü bitirdi ve Matematik Öğretmeni olarak mezun oldu.

1982 yılında Kahramanmaraş Gazi Orta Okuluna Matematik Öğretmeni olarak atandı. Daha sonra Kahramanmaraş'da Cumhuriyet Ortaokulu'nda Matematik Öğretmeni olarak görev yaptı. 1985 yılında Eskişehir Ağaçhisar Ortaokulu'nda Müdür olarak göreve başladı. 1993 yılında da İnönü Sabri Kahvecioglu İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı. 1995 yılında da Eskişehir Mehmetçik Ortaokulu Müdürü olarak atandı. 2005 yılında da Atatürk Ortaokulu Müdürü olarak göreve başladı. ( Eski Devrim Ortaokulu). 2006 yılında Sami Sipahi İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı. Oradan Mehmetçik Lisesi Müdürü olarak atandı. 2007 yılında da Havacılar İlkögretim Okulu Müdürü olarak atandı. Halen, Eskişehir'de Havacılar İlköğretim Okulu Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 kız çocuğu vardır. Çocukların ikisi de üniversitede mühendislik tahsili yapmaktadırlar. Yüksel Yüksel kendisini Emirdağ milliyetçisi olarak dile getirmektedir. Ayrıca Emirdağlıların her türlü etkinliklerinde görev almaktadır.

Yüksel Yüksel, Emirdağ'ın tanınmış ailelerinden Yüksel ailesine mensuptur. Aslen Hamzahacılı köyündendir. Babası öğretmen İbrahim Yüksel, geçmiş yıllarda Emirdağ Mithatpaşa İilköğretim Okulu'da uzun yıllar öğretmen olarak görev yapmıştır. Babasının yetiştirdiği talebeler arasında çok kişi Emirdağlı okuyup belli yerlere gelmiş ve çok sayıda iş adamları Emirdağlı vardır. Yüksel Yüksel, eğitim ve sosyal hayatta aktif bir insan olup, sayısız panel ve konferanslarda konuşmacı olarak görev almıştır.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6340

Yorumlar (10)Yorum Yap

  • zemine

    ilgili kişiye ben 1976 da 5 a sınıfından mezun olmuştum . şimdi sınıf arkadaşlarıma ulaşmak istiyorum yardımınız mümkünmü acaba

  • Osman TORUN

    Değerli Hocam, başarılarınızın devamını temenni eder, sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim. Güler yüzünüz eksik olmasın.

  • nevzatatılgan

    sevgiliarkadaşımyolunaydınlıkolsun

  • MESUT ERŞAHİN

    HOCAM HAYATINIZIN SAĞLIKLI,MUTLU VE BAŞARILARLA DOLU GEÇMESİ DİLEKLERİMLE.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

  • erdal aydogmus

    emirdag milliyetcilerinin yanindayiz hemserimin de yolu acik olur insALLAH

  • Erkan Mercimek

    Kişiliği , duruşuyla ve potansiyeliyle eğitim camiasında daha yukarı kademelerde kendisine ihtiyaç duyulan kıymetli ağabeyime sağlık ve muvaffakiyetler dilerim.

  • Yılmaz GÖKŞEN

    Sevgili arkadaşım seninle hep gurur duyduk, tüm istemlerinin gerçekleşmesi dileklerimle.

  • Özcan türkmen.

    Kardeşimin yolu ve bahtı hep açık olur inşallah

  • soner sümer atak

    Her zaman bizlere örnek olan abim başarılarının devamını diliyorum

  • HALİL KAHYA

    DEĞERLİ ARKADAŞIMA,SAĞLIK DOLU NİCE YILLAR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.SELAMLARIMLA....