Şükrü Başkan Güven Tazeledi

Haberler / Güncel

Şükrü Başkan Güven Tazeledi

Kooperatifin 2018-2019-2020 yılları Birleştirilmiş Olağan Genel Kurul toplantısı dün Belediye Sosyal Tesislerinde Kooperatif üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Şükrü İBRİK ve yönetimi üyelerden tam destek alarak güven tazeledi.

Genel Kurulda kısa bir konuşma yapan başkan İBRİK, tüm üyelere ve katılımcılara teşekkür etti.

Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısında Divan Başkanlığı tarafından gündem maddeleri üyelerin oyuna sunulurken, tüm maddeler oy çokluğuyla kabul edildi.

KOOPERATİF TÜRKİYE GENELİNDE EN ÜST SIRALARDA

Kooperatifin gündem maddelerinin görüşüldüğü ve karara bağlandığı toplantıda Divan Başkanı Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden övgüyle bahsetti.

Divan Başkanı, Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Türkiye genelinde en üst sıralarda yer aldığını söyledi. Kooperatifin bu başarısından dolayı da başta başkan ve yönetimi olmak üzere tüm çalışanları tebrik etti.

ESNAF ODASI BAŞKANI AŞIK'TAN BAŞKAN İBRİK'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer AŞIK, Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şükrü İBRİK'e teşekkür plaketi verdi.

Başkan AŞIK, tekrar güven tazeleyen Kefalet Kooperatifi Başkanı İBRİK'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

  • Okunma: 1313

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • yücel demircigediği

    hayırlı olsun

  • Kürşat Şenel

    Hayirli olsun.tebrikler