Süleyman Soylu'dan Emirdağ'a Müjde

Haberler / Güncel

Süleyman Soylu'dan Emirdağ'a Müjde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Afyonkarahisar'a yaptığı ziyaretten Emirdağ'a bir müjde geldiği öğrenildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir toplantıya katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar'da bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinde Afyonkarahisar'ın ihtiyaçlarıyla ilgili de bilgi alışverişinde bulunan Süleyman Soylu'dan bir müjde de Emirdağ için geldi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya tarafından yapılan paylaşımda; "Valimiz Gökmen Çiçek, vekilimiz İbrahim Yurdunuseven ve il Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile Emirdağ Kaymakamlık Binası yapılması talebimizi ilettik. Sayın Bakanımız bu talebimizi kabul edip derhal proje çalışması başlatmıştır. Hayırlı olsun." dedi.

Projenin başlatılması talimatı sonrasında Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu bir açıklamada bulundu. Başkan Koyuncu; "Projesini çalışmaktan onur duyduğum "Yeni Emirdağ Hükümet Konağı" projesini Sayın Bakanımız Süleyman Soylu kabul ederek, yapılmasının talimatını vermesi bizleri son derece sevindirmiştir. Projede ve kabulünde emeği geçen Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'e, Milletvekillerimiz Sayın Ali Özkaya ve Sayın İbrahim Yurdunuseven'e, geceler boyu proje çalışmasında emeği olan Sayın Kaymakamımız Osman Bilici'ye, İl Başkanımız sayın Hüseyin Uluçay'a ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Durmak yok koşmaya devam. "Yeni bir Emirdağ için hep birlikte çalışmaya devam "diyerek bu projenin onaylanmasından duyduğu memnuniyeti ile getirdi.

Emirdağ Kaymakamlık Binasının, Emirdağ Belediyesi karşısında bulunan Atatürk Kültür Parkı içerisine yapılacağı öğrenilirken; Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'ndaki binaya ne yapılacağı önümüzdeki günlerde belli olacak!

  • Okunma: 3322

Yorumlar (0)Yorum Yap