Süt Bizden, Sağlık Sizden

Haberler / Güncel

Süt Bizden, Sağlık Sizden

Emirdağ’da faaliyetleri ile çevre bölgelere örnek teşkil eden Çamlıtepe ve Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri, Emirdağ İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün de katkıları ile Emirdağ Devlet Hastanesi çalışanlarına süt dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkonak, Güneysaray, Çatallı, Aşağı Kurudere, Yukarı Kurudere ve Bademli köylerinde büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşlarımızın emeklerine değer katmak ve temel gıda maddelerinden olan sütün üretimini teşvik etmek için çalışan kooperatiflerimiz, ilk etapta 200 litre süt dağıtımı yapmış olup, İlçe tarım ve Orman Müdürlüğünün koordinasyonunda bundan sonra da düzenli aralıklarla sağlık çalışanlarımızın süt ihtiyacını karşılamaya devam edecektir.

Kooperatif yöneticileri yaptığı açıklamada; Dünyayı ve Ülkemizi etkileyen coronavirüs tehlikesine karşı toplum sağlığı ile hastalık arasında adeta etten duvar ören sağlık çalışanlarımıza kooperatif imkanlarımız dahilinde destek olmaya, morallerini yüksek tutmaya, sağlıklı kalmaları adına bir nebze olsun katkı sunmaya çalıştık. Bizler evimizde iken her türlü riski alarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan sağlıkçılarımıza ortaklarımız adına canı gönülden teşekkür ettiklerini belirttiler.

  • Güncelleme: 27.03.2020 17:14
  • Okunma: 2521

Yorumlar (0)Yorum Yap