Tabaklar'da Badminton Oynadılar

Haberler / Eğitim

Tabaklar'da Badminton Oynadılar

Emirdağ Tabaklar İlkokulu'nda öğrencilerin yeni sporlarla tanıştırılması projesi devam ediyor. Tabaklarlı öğrenciler dönem başında alınan badminton setlerini yıl boyunca öğretmenleri nezaretinde öğrendi ve yıl sonunda turnuvalarda oynayabilecek düzeye geldi. İlk etapta okulda oluşturulan badminton sahasında eğitimlerini tamamlayan öğrenciler dört etapta gerçekleştirilen okul içi turnuvalarda oynadılar.

Turnuva sonucunda birinciliği 4/A sınıfı öğrencisi Halil ALTIN, ikinciliği 4/A sınıfı öğrencisi Dilay KUTLU ve üçüncülüğü 2/A sınıfı öğrencisi Kadir DURMAZ alarak, kupaları ve badminton setleri sahiplerine okul idaresi tarafından teslim edildi.

  • Okunma: 3005

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • KARADAYI

    boş ver gitsin kardeş boş ver gitsin... malum sendikanın üyesi olmayan diğer sendikanın emirdağ temsilcisi nasıl okul müdürü oldu o dönemde bir de onu sorgulasanız zahmet olmazsa

  • muson

    Bir dokunuş dünyayı değiştirir. O çocuklar hayatları boyunca o sayın öğretmeni hatırlayacaklar. Hala eli öpülesi öğretmenlerin olması "güzel ve yalnız ülkem" için umut verici.

  • Boşver Gitsin

    İşte bu öğretmenler malum sendika üyesi olmadıkları için merkezden köylere yollandılar..