Taşeron İşçilerden AK Parti Emirdağ'a Teşekkür

Haberler / Güncel

Taşeron İşçilerden AK Parti Emirdağ'a Teşekkür

Taşeron işçiler ile yapılan düzenlemenin ardından taşeron işçilerin kadroya alınmasına yönelik kayıtlar tamamlanırken, AK Parti Hükümetinin verdiği sözü yerine getirmesi sonrası ilçemiz KYK Kız Yurdu taşeron şirket çalışanları AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek teşekkür ettiler.

AK Parti İlçe Başkanı Serkan Koyuncu’ya teşekkür ziyaretine gelen çalışanlar taşeron sorununa çözüm üretmede emeği geçenlere teşekkür ettiler. Ziyarette konuşan çalışanlar; “3 yıl önce bizler sendikadan bi’haberdik. Konfederasyon başkanımızdan, cumhurbaşkanımızdan, başbakanımızdan Allah razı olsun. Kamuda çalışan taşeron işçilere sendikal örgütlenme hakkı verdi. Bu biz ler için çok büyük bir başlangıç oldu. 3 yıl içerisinde bütün kurumlarda toplu sözleşme parası alarak hepimiz evimize 3-5’te olsa maaşımız haricinde toplu sözleşme paraları götürdük. Bundan dolayı başta Konfederasyon Başkanımız olmak üzere kendi sendika başkanlarımıza ve devletimize minnettarız. Bugün burada da bu kadro heyecanını, yıllardır taşeron işçilerin hayali olan kadroyu bize yaşattığı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve AK Parti’ye (temsilen de İlçe Başkanımız Serkan Koyuncu’ya) teşekkür ederiz. Bu kadro başta vatanımıza milletimize ve emek çi bütün kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ise; “İşyerlerindeki çalışanlarımızın, emekçilerimizin kendi işlerini benimseyebilmeleri için geleceklerini görebilmeleri için sizlerden giden seslerin, taleplerin hükümetimizce Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığımız ve Bakanlığımızca değerlendirildikten sonra böyle güzel bir müjde ile karşılaştık. Sizlerde bunun mutluluğunu yaşıyorsunuz. Biz de bu mutluluğu sizlerle birlikte paylaşıyoruz” dedi. > Emirdağ Gazetesi

  • Güncelleme: 10.02.2018 23:07
  • Okunma: 2331

Yorumlar (0)Yorum Yap