Tedbirler Artırılacak

Haberler / Güncel

Tedbirler Artırılacak

İlçe Hıfzıssıhha Meclisi Toplantısı, Kaymakam Osman Bilici Başkanlığında Gerçekleştirildi

İlçe Hıfzıssıhha Meclisi, koronavirüsle mücadele kapsamında ilçemizde yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla İlçe Kaymakamımız Osman Bilici başkanlığında toplandı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Hıfzıssıhha Meclisi üyeleri ve ilgili kamu kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda koronavirüs sürecinde Emirdağ genelindeki son durum, alınan tedbirler, yapılan denetimler ve pandemi ile mücadele sürecinde uygulanan tedbirler değerlendirildi.

Toplantıda; İSDEM koordinatörü Sezer Deniz, koronavirüs önlemleri kapsamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni tedbirler hakkında sunum yaptı.

Ardından İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ömer Biberoğlu tarafından koronavirüs ile mücadelede ilçemizin son durumu, gelinen seviye, yapılan çalışmalar ve bundan sonra izlenecek çalışma planı hakkında kurul üyeleri bilgilendirildi.
Koronavirüs salgınını kontrol altına alabilmemiz için kurallara uymamız gerektiğini hatırlatan Kaymakam Osman Bilici, "Vatandaşlarımızı, bu virüsten korumak için ısrarla uyarmak zorundayız. Bu yüzden denetimleri ve tedbirleri artıracağız.” dedi.
Tüm vatandaşlarımıza önemli görevler düştüğünü ifade eden Kaymakam Osman Bilici, “Salgında hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Vatandaşlarımız, özellikle kapalı yerlerde ve yoğunluğun arttığı alanlarda fiziki mesafe kuralı noktasında daha dikkatli olmalıdır. Pandeminin halen devam ettiğini unutmadan maske, mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz bir şekilde uymalıyız.” dedi.
Toplantı alınacak tedbirler hakkında görüş alışverişi ile sona erdi.

  • Okunma: 3715

Yorumlar (0)Yorum Yap