Temmuz Ayı Portresi: Avni Aykut

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Temmuz Ayı Portresi: Avni Aykut

1963 yılında Emirdağ'da doğan Avni Aykut, iş yaşamına 1978 yılında Türk Turizm Anonim(TÜTAŞ) Şirketi Talya Otel’de stajyer olarak başladı. Talya Otel bünyesinde uzun yıllar Hizmet ve Yönetim kademesinde çeşitli görevler üstlendi. 1978-1986 yılları arasında otelin her kademesinde görev almış ve eğitim ve iş hayatını birlikte yürüttü. 1978 yılında Antalya Otelcilik ve Turizm eğitimi ardından; 1987 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümünü tamamladı.

Temmuz Ayı Portresi: Avni Aykut - Emirdag.gen.trTurizm sektöründe 8 yıl servis müdürlüğü, 1 yıl Casino müdürlüğü, 3 yıl yiyecek içecek müdür yarcımcılığı, 8 yıl yiyecek içecek müdür olarak görev yaptıktan sonra Divan Hotelleri bünyesinde bulunan Divan Bodrum ve Divan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde görev aldı.

2010 yılında Divan Bodrum operasyonunda görev alan Emirdağlı Avni Aykut, Aralık 2010 yılından itibaren aynı otelde Operasyon müdürlüğü görevine başladı.

Temmuz Ayı Portresi: Avni Aykut - Emirdag.gen.trHalen operasyon müdürlüğü görevini sürdüren Aykut, yöneticilik ve mesleğiyle ilgili birçok seminere katılmıştır.

Gastronomi Platformu Yönetim kurulu ve Chaine des Rotisseurs üyesi olan Avni Aykut, evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. 

Emirdağlılığını her platformda dile getiren Avni Aykut, Emirdağdaki gelişmeleri yakından takip ettiğini, yıl içerisinde Emirdağ’a ziyaretlerini sürdürdüğünü dile getirdi.

  • Okunma: 13242

Yorumlar (12)Yorum Yap

  • Metin ERDİK

    Sevgili arkadaşım,
    Benim hemen hemen her ayrıntısı ile bildiğim yaşam öykünü bu güzel sitede okuyunca çok mutlu oldum. BAŞARIYA GİDEN YOLU DOĞRU SEÇME BECERİSİNİ GÖSTEREBİLİRSENİZ BAŞARIRSINIZ söylemini gerçek kılan tanıdığım istisnai özel insanlardan birisi olarak çevremdeki insanlara örnek verdiğim yaşam öykünle daima onur duydum. Hakkındaki düşüncelerimi burada yazabilme olanağı bulmam beni daha da sevindirdi. Tüm yaşamında ailenle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim sevgili arkadaşım Avni.

  • mustafa erel

    Avni hoca hakettigin yere geldin sizi cani yurektrn kutlarim iste bu

  • ceylan halaç

    Sevgili hemşerim,her türlü övgüyü sonuna kadar hak ediyorsun.!
    Yolun açık,başarıların daim olsun. Cici kızlarınla ve eşinle birlikte mutlu bir hayat temenni ediyorum.

  • dr akkoyunlu

    değerli hemşerim azmin ve çalışkanlığın nelere kadir olduğunu göstermişsin . Başarıların devamını dilerim.

  • Ramazan KIR

    Sevgili Avni abi sizin başarılarınızın ne kadar önemli olduğunu bilenlerden biride binim herhalde daha iyi yerlere gelmenizi canı gönülden isterim sizin gibi hayata sıfırdan başlayan ve başaran ender insanlardan birisin başarılarının devamını dilerim .

    Saygılarımla
    Ramazan KIR

  • İlyas Karaca

    Sevgili Avni Aykut başarılarından dolayı sizi tebrik ederim.Bir ağabeyin hemşerin olarak sizinle gurur duyuyorum.Yolunuz açık yüreğiniz sevgi dolu olsun.İlyas KARACA (Emekli Öğretmen)

  • CEYLAN MORCA

    SEVGİLİ HEMŞERİMİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDER DAHA İYİ PROJELERE BİR EMİRDAGLI OLARAK İMZALAR ATMASINI DİLER SEVGİ VE SALAMLARIMI SUNARIM.CEYLAN MORCA

  • ahmet kaplan

    dayı başarıların devamını diliyorum seninle gurur duyuyoruz iyi ki varsın burdan sevgiler

  • gökalp emeksiz

    avni abiyi yakınen tanırım kendısı emırdağlı olmakla her seferınde ovunen ve turkıyedekı basarılı turızm sektorundekı kısılerden bırıdır.
    meslek hayatında ve özel hayatıntanda basarrının devamını dılerım.

  • Nilufer Cetin Korkmaz

    Avni abi, basarilarinizin devamini dilerim. Gurur duyuyoruz sizinle.

  • mimar yüksel peker

    kıymetli hemşehrime başarılarının devamını dilerim.slmr

  • Prof. Dr. Öner Çetin

    Sevgili Avni Kardeşim
    Yokluğun ve olanaksızlıklar arasında, senin azmin, çalışkanlılığın, mücadelenin nelere kadir olabileceğinin bizzat gösteren birisin. Ayrıca benliğinden, mevcut kültüründen komplekse kapılmadan , çevreni köyünü ve Emirdağ'ı unutmadan ve her hemşerine maddi manevi yardımı esirgemediğini bizzat bilen biri olarak bunu yapman ayrıca takdire şayan. Zorlu şartlarla ilköğretimden hemen sonra tanışman, çok kişiye nasip olmayacak şekilde önündeki tüm hem iş hem eğitimini tamamlayarak bu yerlere gelmen, sanırım insanın hayatına doyumsuz bir keyif ve huzur katar. Zira eğer iyi yönetilirse ve devamı gelirse, zor koşullarda elde edilen başarının tadı ve keyfi de başka olur senin hayatında olduğu gibi. Bu hayatın önemli bir bölümünde adı gibi kendi de Şirin olan eşiyin de katkısının önemli olduğunu düşünüyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum..
    Öner Çetin
    (Cordoba-İspanya)