Temmuz Ayı Portresi: Ayhan Sezer

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Temmuz Ayı Portresi: Ayhan Sezer

www.emirdag.gen.tr Temmuz Ayı Portresi: Ayhan Sezer

Ayhan Sezer, 1973 yılında Afyon /Emirdağ ilçesinde doğmuş olup çok küçük yaşlardan itibaren Eskişehir’de hayatına devam etmektedir. İlk ve Orta öğretimini Eskişehir’de yapan Sezer, yüksek öğrenimini A.B.D Newport Internatıonal Üniversitesi, İşletme bayhölümünde yapmıştır. Askerlik görevini 1994 yılında Erzurum 29.Mekanize Tugayı’nda tamamlamıştır.

İş hayatı:
Çok genç yaşlarda girişimci bir ruha sahip olan Ayhan sezer, İnşaat sektöründe bir çok başarılı işlerle deneyimini artırmıştır. İnşaat sektörünün çeşitli alanlarında tecrübe kazandıktan sonra aynı sektörde faaliyet gösteren özel bir şirkette yönetici olmuş. Yöneticiliği sırasında, yenilikçi ve modern teknolojinin olanaklarını şirket yönetimine adapte etme ve sonuç odaklı çalışma disiplinini uygulama fırsatıyla,Sektörün önemli gereklerinden olan “kişi ve aile odaklı hizmet” e yönelik çalışmalar yürüttü. Bu deneyimler, siyasi hayatında da projelerine ışık tuttu.
Eskişehir’de halen iş adamı olarak çeşitli iş kollarında görev alan Ayhan Sezer, 2000’li yılların başında Eskişehir’de bulunan aile şirketi olan İnşaat Firmasının başına geçmiş olup, halen Sezerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş hayatına devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana seçkin projelere imza atarak Eskişehir’de sektörünün önemli temsilcilerinden biri haline gelen Sezerler Grup, 40 yıla yakın zamandır edindiği birikimi, farklı sektör dallarında kazandığı tecrübesi ve kimliği ile şu an örnek ve öncü firmalarından biridir.

Bir yandan çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif bir biçimde yer alan Ayhan Sezer, hayatında çok önemli yer tutan Sosyal Sorumluluk Projelerini istikrarlı bir biçimde sürdürerek, topluma hizmet etme misyonunu da yerine getirirken aynı zamanda çok değerli ve geniş bir ilişki ağına sahip olmuştur. Halen birçok dernek,vakıf ve toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilikleri devam etmektedir.

Türkiye Müteahhitler Birliği,Eskişehir Ticaret Odası,Emirdağlılar Vakfı,Eskişehir Huzur Sevenler Derneği,Eskişehirspor,Türk Hava Kurumu,İstanbul Genç İşadamları Derneği

Siyasi hayatı:
Orta öğrenim döneminde Eskişehir Ülkü Ocakları’nda bulundu ve görev yaptı.
2003 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe’de Başkan Yardımcısı olup, 2007 yılına kadar bu görevi yerine getirdi.
2007-2010 yılları arasında İl Yöneticiliği, İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu.
3 Haziran 2012 den 22 Şubat 2015 tarihine kadar Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanlığını yürütmüştür.
Evli ve 3 çocuk babası olan Ayhan Sezer İngilizce bilmektedir.

  • Okunma: 9424

Yorumlar (0)Yorum Yap