Temmuz Ayı Portresi: Prof. Dr. A.Kadir Koçak

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Temmuz Ayı Portresi: Prof. Dr. A.Kadir Koçak

www.emirdag.gen.tr Temmuz Ayı Portresi: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı, ve Allerji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. A.Kadir Koçak.1 Haziran 1953 tarihinde Emirdağ'a bağlı Suvermez köyünde dünyaya gelen A.Kadir Koçak, ilkokulu Hamzahacılı köyünde, ortaokul ve lise öğrenimini Afyonkarahisar Lisesi'nde tamamladı. Temmuz Ayı Portresi: Prof. Dr. A.Kadir Koçak - Emirdag.gen.trLisans eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 1977 yılında başarı ile tamamladı. 1981 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Halk Sağlığı üzerinde ihtisasını tamamladı. Daha sonra 1987 yılında da Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde ihtisasını bitirdi.Temmuz Ayı Portresi: Prof. Dr. A.Kadir Koçak - Emirdag.gen.tr1990 yılından itibaren çeşitli idari görevlerde bulundu: Başhekim yardımcılığı, Yrd.Doç. temsilciliği, Pediatrik Allerji B.D Başkanı, Eskişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılığı, Eskişehir Sağlık Yüksek Okulu Müdürlüğü, Bilecik Sağlık Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Pediatri Anabilim Dalı Başkanlığı.Yurtiçi ve yurtdışında birçok bilimsel etkinliğe katılan Koçak, özellikle pediatri ve alerji konularında birçok bilimsel yayına sahiptir.

  • Güncelleme: 05.07.2012 15:03
  • Okunma: 11384

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • Arif

    sizinle emirdağ kurur duysun hocam başarılar dilerim allah uzun ümür versin size saygılarımı sunarım

  • Arif kazankaya

    Hocam sizinle kurur duyuyorom bir Emirdaglı olarak allah sizi korusun ömrünüz uzun olsun başarılardilerim sagılarımla selamlar hocam

  • Nihal Demir

    Seninle gurur duyuyoruz sevgili dayicim ...Yaşadığın sürece basarılarının devamı gelsin ...

  • ÖMER KOÇAK

    HOCAM, ESENLİKLER DİLİYORUM. ÖMER KOÇAK

  • ismailköksal

    herşeyi ile mükemmel bir insan iyi bir hemşeri ve iyilik sever insan değerli hemşerime bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim.

  • tufan

    tanimiyorum ama helal olsun

  • YÜKSEL YÜKSEL

    sahip olduklarıyla yetinmeyim bilimi kendisine şiar edinmiş, yardımsever,mükemmel insan.kendisine saglık ve uzun ömürler diliyorum

  • Birgül Pala Ersoy/ANKARA

    Gerek özel yaşamı, gerek kariyer yaşamında örnek bir hayat sürdüren Prof. Dr. A.Kadir Koçak, günümüzde birçok bireyin deneyimlerinden yararlanması gereken bir bilim adamıdır. Kariyer yaşamının yoğunluğu ve yorgunluğu içinde; güleryüzlülüğünü ve babacan tavrını kaybetmemiş, insanların sıkıntılarını kendine yük değil görev edinmiş böyle bir Tıp adamını tanımış olmaktan çok mutluyum. Saygılarımla.