Temmuz Ayı Portresi:Zehra Sayın

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Temmuz Ayı Portresi:Zehra Sayın

www.emirdag.gen.tr Temmuz Ayı Portresi Zehra Sayın

Sayın, Belçika’nın Brüksel şehrinde dünyaya geldi. Kamil Sayın ve Döne (Kubat) Sayın’ın kızları olan Zehra, eğitimini pazarlama alanında tamamladı ve Hollanda’nın Utrecht Üniversitesi’nde Uluslarlarası İlişkiler ve İkna Psikolojisi uzmanlığını tamamladı.

Belçika Kraliyet Ailesi ve Belçika Başbakanı onun için defalarda kutlama mesajı yayımladı. Başarıları ve ödülleri ile dikkat çeken Zehra Sayın, 2017 yılında dünya genelinde reklamcılık alanında dört finalist arasına girmeyi başardı. Yine 2017 yılında Dünya’nın en etkili kampanyasını yürüttüğü için altın ödüle layık görüldü. 2018 yılında da yılın en iyi marketing(pazarlama) alanında girişimicisi olarak ilk 5’te yer aldı.

Avrupa Genelinde Dünya Küresel Isınması ile ilgili çalışmalar yapan gazeteci ve fotoğraf sanatçı genel kurul başkanlığı yapmaktadır. Afrika’da yapılmakta olan kimsesiz çocuklar yurdu projesinin de başkanlığını yapmaktadır.

İş hayatına Xerox’ta iş geliştirme müdürü olarak başladı. Üç yıl sonra Special Olimpics (Zihinsel Engelli Atletler İçin Uluslar arası Olimpiyatlar Organizasyonu) 57 ülkeden sorumlu iletişim ve sponsorluk müdürü olarak görev aldı. 2016 yılında şirketin Belçika genel müdürlüğüne getirildi. Bu görevinin yanı sıra farklı şirketlerde yönetim kurulu üyelikleri bulunmaktadır.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6400

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Kağan

    Emirdağlılar artık dünyanın etkin ülkelerinde ve çok uluslu şirketlerinde üst sıralarda boy göstermeli. Bu rekabet ve yaratıcılık enerjisi Emirdağlılarda mevcuttur. Sadece "gurbetçi Emirdağlı" algısını yıkan bu hanımefendiyi tebrik eder, yaşam boyu başarılar dilerim.