Terazi Anahtarlıkla Uyuşturucu Satışını Emirdağ Polisi Yakaladı

Haberler / Güncel

Terazi Anahtarlıkla Uyuşturucu Satışını Emirdağ Polisi Yakaladı

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam ediyor. 2022 yılının ilk operasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle ticari taksi şoförünü kısa bir süre takibe aldı.

Yapılan fiziki takip sonucu Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil ekiplerince 03.01.2022 günü saat 20.00 sıralarında Emirdağ merkezde bir mahallede 03 T 4xxx plaka sayılı ticari taksiyi durdurdu.

Ticari araç sürücüsünün üst aramasında şahsın ceplerinde ve ticari taksinin kol dayama kısmında satışa hazır hale getirilmiş şekilde 5 adet alüminyum folyoya sarılmış bonzai olarak tabir edilen uyuşturucu madde bulundu.

Anahtarlık Terazi İle Satış
Yine aynı yerde ilk bakışta anahtarlık görünümünde olan ancak yapılan incelemede uyuşturucu maddeleri tartmakta kullanıldığı anlaşılan hassas teraziye rastlanıldı. Ticari taksi şoförünün evinde ise uyuşturucu maddeyi içmek için tasarlanan payp tabir edilen 5 adet cam aparat ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahsın Emirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartıldığı ve tutuklanarak Bolvadin Cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

  • Okunma: 2365

Yorumlar (0)Yorum Yap