TOGG Emirdağ'da, Cumhur İttifakı Tanıtımda

Haberler / Güncel

TOGG Emirdağ'da, Cumhur İttifakı Tanıtımda

Türkiyenin Yerli ve Milli Otomobili TOGG, Emirdağ'da görücüye çıktı. Cumhur İttifakı Afyonkarahisar Milletvekilleri ve parti teşkilatları ilçelerde TOGG tanıtımı gerçekleştiriyor. Yoğun yağmurdan dolayı Cumhuriyet meydanındaki program Çıldıroğulları Petrol'de gerçekleştirildi.

Burada halkın aracı inceleyen Emirdağlılardan tam not alan TOGG ile ilgili Emirdağ Belediye Başkanı bir açıklama yaptı ve Emirdağ Belediyesi bünyesine TOGG aracı katacağını açıkladı. Koyuncu; " Türkiye’nin Otomobili gururumuz TOGG’u hemşerilerimle buluşturmanın gururunu yaşıyorum. En kısa sürede Belediyemizde hizmet etmesi için girişimlerde bulunduğumuz TOGG’u yağıştan dolayı meydandaki petrol istasyonu içinde hemşerilerimizin beğenisine sunduk. Emirdağ’dan tam not alan TOGG akıllı cihazımız ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Programa katılan Cumhur İttifakı milletvekillerimize ve partilerimize teşekkür ediyorum."

Tanıtım programına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, AK Parti ve MHP teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.

  • Okunma: 1557

Yorumlar (0)Yorum Yap