Türkiye’de 40 Okuldan Biri Emirdağ’da

Haberler / Eğitim

Türkiye’de 40 Okuldan Biri Emirdağ’da

Emirdağ Ali Rıza ve Havva Kara Anaokulu İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti.

Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Emirdağ Ali Rıza ve Havva Kara Anaokulu Müdürü Ayhan Işık, Öğretmen Dudu Atak Işık ve anasınıfı öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ı makamında ziyaret ederek başarılarının verdiği mutluluğu paylaştılar.

Okul Müdürü Ayhan Işık, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın’a başarılarından duydukları mutluluğu anlatarak; “Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, ‘Sıfır Atık Projesi’ndeki başarısıyla öne çıkan okulları belirledi. Ülke genelindeki bin okuldan 40'ı "Çevre Beratı" ödülüne layık görüldü. Emirdağ Ali Rıza ve Havva Kara Anaokulumuz da 40 içine girerek Çevre Beratı aldı” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın alınan Çevre Beratı ödülünden duyduğu mutluluğu dile getirerek başladığı konuşmasında; “Milli Eğitim Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile 2018 Eylül ayından itibaren okullarda da Sıfır Atık Proje çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bütün okul ve kurumlarda "Sıfır Atık Projesi"ne ilişkin çalışmalar yapıldı. Ayrıca öğrencilere çevre bilincini geliştirmeye yönelik eğitimler verildi. Yaptığınız çalışmalar sonucunda Türkiye genelinde bin okul arasından sıyrılarak 40 okul içerisine girmeniz ilimizi ve bizi gururlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın Anaokulu öğrencilerine hediye takdimiyle ziyaret sona erdi.

  • Güncelleme: 16.05.2019 23:11
  • Okunma: 3477

Yorumlar (0)Yorum Yap