Türkiye'nin En İyi Güzellik Merkezi Emirdağ'da!

Haberler / Güncel

Türkiye'nin En İyi Güzellik Merkezi Emirdağ'da!

Afyonkarahisar’da Bölgenin En Büyük Güzellik Merkezi olan Sıla Gürel Güzellik Merkezi’nin, Emirdağ Şubesi önümüzdeki günlerde hizmete girmeye hazırlanıyor.

Park Afyon alışveriş merkezinde 1’nci katta hizmetine devam eden işletmenin açılışı oldukça görkemli olmuştu. Verdiği hizmet ile Türkiye’nin İlk Tescilli Dijital Dergisi Evos Angels tarafından “Türkiye’nin En İyi Güzellik Merkezi” ünvanını alan Sıla Gürel Güzellik Merkezi Emirdağ’da adına yakışır bir işletmeyi hizmete sunuyor.

Diyetisyen ve aynı zamanda İşletme Sahibi olan Salih Gürel ise şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’daki işletmemizde isteyen herkesi zayıflatıyoruz. Kilo vermek isteyenlere kilo verdiriyoruz. Kilo almak isteyenlere kilo aldırıyoruz. Burada sağlıklı yaşam için elimizden geleni yapıyoruz. Uzman diyetisyenlerimizin yanı sıra Güzellik Merkezi’mizde cilt bakımı, epilasyon işlemleri, tırnak, kirpik bakımları için aklınıza gelecek tüm hizmetleri biz Emirdağ’daki şubemizde de vereceğiz. Emirdağ’daki baylar, bayanlar ve dünyanın dört bir yanından Emirdağ’a gelen gurbetçilerimiz artık bu hizmetleri almak için farklı bir şehirlere gitmek zorunda kalmayacak. Emirdağ’da Türkiye’nin en kaliteli hizmeti vereceğiz. Uzman diyetisyenler, dünya markası cihazlar, dünya markası kozmetik ürünler, dünya markası isimler işletmemizde yer alacak. Amacımız Emirdağ'da ikamet edenler ve gurbetçilerimiz büyük şehirlerde bilinmedik markalara fahiş rakamlarla karşılaşmasınlar. Emirdağ’da Yıldıztepe’de Petrol Ofisi karşısındaki modern ve lüks işletmemizde müşterilerimiz uygun fiyata tüm işlemlere sahip olsun, her işlem değil doğru işlem güzelleştirir” dedi.

Sıla Gürel Güzellik Merkezi Emirdağ’da Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan akaryakıt istasyonu karşısında kurulan işletme önümüzdeki günlerde açılacak ve bölgede ses getirecek cihazlarla hizmete girecek.

Video

  • Okunma: 5842

Yorumlar (0)Yorum Yap