Türkmenakören-Elhan-Emirdağ Altgeçidi Açıldı

Haberler / Güncel

Türkmenakören-Elhan-Emirdağ Altgeçidi Açıldı

Emirdağ Çevreyolu üzerinde birçok kazanın meydana geldiği yerlerden birisi olan Emirdağ Çevreyolu- T.Akören- Elhan köyü alt geçidi 1 Nisan 2018 günü AK Part Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Türkmenakören ve Elhan köyü muhtarları ve vatandaşlar tarafından açıldı.

Yapımına 27 Ekim 2017'de başlanan ve kısa bir sürede tamamlanan alt geçit ile Türkmenakören ve Elhan köyü sakinleri Emirdağ Çevreyolunu görmeden Emirdağ'a rahatlıkla geçiş yapabilecekler. Yapılan altgeçitte bir yürüyüş gerçekleştiren katılımcılara daha sonra ikramda bulunuldu. Konuyla ilgili AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu; "Teşkilatımızın uzun bir süredir takip ettiği ve 27 Ekim 2017 tarihinde temeli atılan Emirdağ-Elhan-Türkmenakören Altgeçit Projesinin açılışını Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali Özkaya,nın katılımlarıyla gerçekleştirdik. İlçemize kazandırılan bu eserde emeği olan Sn. Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ilçemiz adına teşekkür ederiz. Bu projenin takibinde emeklerini esirgemeyen Elhan Köyümüzün ve Türkmenköyümüzün muhtarlarının da emeklerine sağlık diyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da "Emirdağ, Elhan ve Türkmenakören köylerini birbirine bağlayan alt geçit açılışını yaptık. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sn. Ahmet Arslan’a çok teşekkür ederiz. Hayırlı uğurlu olsun."dedi.

  • Okunma: 3190

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • alp kılıç

    HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH YAPANLARDAN RAZI OLSUN