Turmobil'den Gurbetçilere Özel Kampanya

Haberler / Medya

Turmobil'den Gurbetçilere Özel Kampanya

Turmobil Araç Kiralama, müşterilerinin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak hedefiyle stratejik noktalarda açtığı yeni şubelere bir yenisini Eskişehir ofisini de ekleyip hizmet ağını genişletti.

Müşterilerine ulaşımda kolaylık sağlamak, yolculukları esnasında araç kiralama deneyimlerini ve memnuniyetlerini en üst noktaya taşımayı hedefleyen Turmobil Araç Kiralama, Eskişehir’de gelişen araç kiralama sektörüne yenilikçi bir bakış açısını getirerek filosunda bulunan yeni araç marka ve modellerinden araç kiralamak isteyenler için iyi bir tercih olarak müşterilerinin karşısına çıktı.

Turmobil Araç Kiralama Eskişehir Ofisi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Eskişehir Havalimanına yurtdışından gelecek olan gurbetçilere özel bir kampanya ile 2019 model araçları günlük 23 Euro’dan müşterilerine sunacaklarını duyurdu. Sadece bir telefon ile kampanya hakkında ayrıntılı bilgi ve rezervasyonun yapılacağı bildirilirken; aylık kiralamalar için de özel fiyatların olacağı öğrenildi.

Araç kiralamak isteyenler; yurt genelindeki Turmobil Araç Kiralama ofislerinin yanı sıra Turmobil Eskişehir şehir ofisine www.turmobil.com internet adresi ve 0 850 346 64 64 numaralı rezervasyon merkezi aracılığıyla veya +90 534 647 65 40 nolu (Whatsapp) telefonlardan hizmet alabiliyor, rezervasyon yaptırabiliyor.

  • Okunma: 5765

Yorumlar (0)Yorum Yap