Ünver, Yoğun Bakımda!

Haberler / Güncel

Ünver, Yoğun Bakımda!

Belçika’nın Gent şehrinde meydana gelen kazada, Gent şehrinde yaşayan Emirdağlı anne Hilal Ünver, Hautstraat Destelbergen adresinde 5 senedir çalıştığı fabrikada 3 metrelik yükseklikten düşerek ciddi şekilde yaralandı.

Aslen Afyonkarahisar ili Emirdağ ilçesi Karacalar köyü nufusuna kayıtlı 19.05.1983 doğumlu 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Hilal Ünver, çağrılan sağlık ekiplerince ilk tedavisi olay yerinde yapıldıktan sonra, ambulansla Gent Uz hastanesine kaldırıldı.

Babası Ali Ünver ve annesi Zeliha Ünver’in verdiği bilgilere göre, 3 metrelik yükseklikten beton zemine düşen Hilal Ünver, kısa süreli bir baygınlık yaşadı. Düşme sonucu 2 kaburga kemiği kırılan ve 18 kiloluk paletin kafasına düşmesine bağlı olarak açılma oluşan genç annenin başına, kaldırıldığı Gent Uz hastanesinde dikiş atıldı.

Baba Ali Ünver, Gent UZ hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavisine başlanan kızının bilincinin yerinde olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. İki omurga kemiği de hasar gören kızı Hilal Ünver’in, salı yada çarşamba günü ameliyata alınacağı açıklayarak, durumunun ameliyattan sonra daha da netlik kazanacağını söyledi.

  • Okunma: 3014

Yorumlar (0)Yorum Yap