Uzun Çarşı Kararını Esnafı Verdi

Haberler / Güncel

Uzun Çarşı Kararını Esnafı Verdi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim AKTEPE ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer AŞIK ile birlikte ilçemiz Uzun Çarşı Esnafıyla Buluştu!

Belediye Başkanı Koyuncu, yapımı kısa süre içerisinde bitecek olan Kapalı Pazar Yeri ve Uzun Çarşı üzerinin yarı kapanması ile ilgili projesinin kullanım detaylarını paylaştı.

Uzun Çarşının Yenilenen yüzüyle ilgili yapılan toplantıda gelen esnafların düşüncelerini ve bilgilerini alarak fikir alışverişinde bulundular.

Uzun çarşıda yapılan yeni düzenleme ile dükkanın önüne mi yoksa orta alana mı tezgah atılmasıyla ilgili kararı Uzun Çarşı esnafı kendisi vererek dükkan önüne tezgah atılmasını isteyerek fikirlerini makama sundular.

Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU; “Uzun çarşıda vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için tüm imkânlarımızı sağlamaya çalıştık. İnşallah yurtdışından gelecek olan hemşerilerimiz ve ikamet eden vatandaşlarımız projemizi beğeneceklerdir “dedi.

Uzun çarşı esnafı da düşünce, proje ve girişimlerinden dolayı Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU’ya teşekkür ettiler.

  • Okunma: 1409

Yorumlar (0)Yorum Yap