Vali Tutulmaz Anaokulunun Protokolünü İmzaladı

Haberler / Güncel

Vali Tutulmaz Anaokulunun Protokolünü İmzaladı

Vali Mustafa Tutulmaz Emirdağ ilçesi ziyaretinde hayırsever Şahinde Şahin’in katkılarıyla ve Devlet-Millet işbirliğiyle ilçeye kazandıracak olan 5 derslikli anaokulunun protokolünü imzaladı.

Emirdağ Kaymakamlığında geçekleştirilen imza töreninde İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Hayırsever Şahinde Şahin hazır bulundu. İmza töreni öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Emirdağ ilçesi merkezine yapılması planlanan 5 derslikli anaokulu hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verdi.

Eğitime desteklerinden dolayı hayırsever Şahin başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Tutulmaz, Devlet-millet işbirliğinin güzel örneklerinden birine daha şahit olduğunu ve anaokulunun Emirdağ ilçesi ve ilimize hayırlı olmasını diledi.

Vali Tutulmaz Emirdağ Kaymakamlığına da ziyarette bulundu. Kaymakamı Halil İbrahim Acır'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaret sırasında ilçenin eğitim, sağlık, ulaşım ve alt yapı gibi konularında detaylı bilgiler aldı.

  • Okunma: 1405

Yorumlar (0)Yorum Yap