Vali Tutulmaz, Emirdağ OSB Toplantısına Katıldı

Haberler / Güncel

Vali Tutulmaz, Emirdağ OSB Toplantısına Katıldı

Kalkınmada ve ilerlemede önemli katkılar sağlayan Organize Sanayilerin ilimiz ve ilçelerindeki durumunu yakından takip eden Vali Tutulmaz, Emirdağ OSB hakkında bilgiler almak ve il merkezi ile koordineli hareket etmek üzere Emirdağ Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti toplantısına katıldı. Toplantıda Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, İl Genel Meclisi üyeleri ve müteşebbis heyet üyeleri hazır bulundular.

Toplantıda Emirdağ Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan Şamil Çil tarafından organize sanayide faaliyet gösteren firmalar, talepler ve bu doğrultudaki ticaret hacminin yanısıra, OSB Müdürlüğü olarak girişimcilere ve mevcut fabrika sahiplerine verilen hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Emirdağ OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Ben genelde bütün organize sanayileri ziyarette bulunuyorum. Yıl içinde yapılan toplantılarınıza da katılmak istiyorum. Organize sanayi bölgelerimizdeki gelişmeleri yakından görmek, eksiklerimiz varsa onları tespit etmek, koordine gerektirecek konular varsa gerekli koordineyi sağlamak, diğer organize sanayileri ve benzerlerini yakından görmek adına ilçelerde organize sanayi ağırlıklı bir tura çıktık. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlanan Emirdağ OSB Müteşebbis Heyeti toplantısının akabinde Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Hüseyin Sayın’a ziyarette bulundu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunan Vali Tutulmaz, Emirdağ OSB yerleşkesinde bulunan fabrikaları ziyaret ederek, fabrika yetkililerinden üretimlerle ilgili bilgiler aldı.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3058

Yorumlar (0)Yorum Yap