Vefa Buluşmaları Başladı

Haberler / Güncel

Vefa Buluşmaları Başladı

EMİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI’ndan Eskişehir’deki Emirdağlı iş adamlarına ‘’VEFA BULUŞMALARI’’

(Fotoğraflı)

HABER: ERTUĞRUL ALTINEL - ESKİŞEHİR

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve beraberinde oluşan heyet; Emirdağ’dan Eskişehir’e gelerek, Eskişehir’de yaşayan Emirdağlı iş adamlarını makamlarında ziyaret ettiler ve ‘’Vefa Buluşmalarını’’ gerçekleştirdiler.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter, Yönetim Kurulu üyesi Nurgül Uyar, Oda Genel Sekreteri Koray Gürbüz’den oluşan heyet; Eskişehir’deki Çekiçler A.Ş’ni ziyaret ederek, Emirdağ’a babaları Mustafa Çekiç adına yaptırdıkları okul için teşekkür duygularını ifade ettiler. Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, aldığı karar gereğince; Emirdağ’a hayır yatırımı yapan iş adamlarını, ‘’Vefa Buluşmaları’’ ismini verdikleri etkinlikle, teşekkür duygularını sunmak üzere Emirdağ’dan Eskişehir’e gelerek, Eskişehir’de yaşayan Emirdağlı iş adamlarına bir dizi ziyaret düzenledi.

Ziyaret töreninde konuşan Çekiçler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çekiç; ‘’ Bizler, hepimiz Emirdağ denizinin damlalarıyız. Bu ziyaret, denizi genişletmek adına paha biçilemeyecek bir özellik taşımaktadır. Bu açıdan değerli heyete teşekkürlerimizi sunuyoruz. Emirdağlıların yanımızda oldukları hissetmek, bir arada ve beraber olmak hepimize gurur veriyor. Emirdağ’a destek ve katkımız devam edecektir. Bu vesileyle samimi ve sıcak ziyaretleri için ETSO’ya bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi. ETSO Başkanı Halil İbrahim Aktepe konuyla ilgili yaptığı konuşmasında; ‘’ Eskişehir’de yaşayan Emirdağlı hayırsever iş adamlarımızın; Emirdağ’ına eğitim ve sosyal hayatı için bağışladıkları eserlere şükran duygularımızı ifade etmek amacıyla bu ziyaretti gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde yurt içi ve yurt dışındaki Emirdağlı iş adamlarımızı bir program dahilinde ziyaret ederek, vefa hislerimizi kendilerine arz edeceğiz’’ dedi. ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter; günün anısına, Çekiçler A.Ş Yönetim Kuruluna ‘Emirdağ Objelerini İhtiva Eden Çini Tablo takdim edildi.

  • Okunma: 2382

Yorumlar (0)Yorum Yap