www.celikerguvenlik.com Yayında!

Haberler / Medya

www.celikerguvenlik.com Yayında!

Kurulduğu günden bu yana Emirdağ ve yöresinde elektronik ve güvenlik sistemleri alanında kendini yenileyen Çeliker Elektronik ve Güvenlik Sistemleri internet sitesi yayın hayatına başladı.

2002 yılından bugüne sektördeki gelişmeleri anbean takip eden Çeliker Elektronik ve Güvenlik Sistemleri, günümüz teknolojisinde ihtiyaç duyulan Akıllı Ev Sistemleri, Kamera Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Araç Takip Sistemleri ve Görüntülü Diafon Sistemleri’ni başarıyla projelendiriyor, tecrübeli teknik servisiyle montajlandırıp ve satış sonrası müşteri ilişkileriyle de her zaman kullanıcılarının mutluluğunu, güvenliğini ve konforunu sağlamaya çalıştığı taahhüt ediyor.

Firma yetkilisi Hamza Çeliker; "Hizmet ve Ürün Kalitesi, Teknik Servis Tecrübesiyle Çeliker Elektronik ve Güvenlik Sistemleri, işyeri sahiplerinin ve ailelerin maddi ve manevi değerlerini ”Geleceğin Güvenlik Teknolojileri” ile profesyonellikten ödün vermeden en iyi şekilde koruyabilmek için çalışır. Kurumsallaşma çalışmaları ile "Tamir Atölyesi" adı verilen özel tamir servisiyle Emirdağ ve yöresinde profesyonel hizmet anlayışıyla çalışan bir servis olarak çalışmalarına devam etmektedir. Teknoloji adına ne varsa bulabileceğiniz hizmetlerimizle www.celikerguvenlik.com sitesinden bizi daha yakından tanıyabilirsiniz."dedi.

  • Güncelleme: 15.06.2019 22:56
  • Okunma: 2771

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Ramazan çeliker

    Kalitenin tek adresi celiker güvenlik ailenizin icindeki guvenini veren celiker güvenlik ailesine tekekkkur