www.emirdag.gen.tr 11 Yaşında!

Haberler / Medya

www.emirdag.gen.tr 11 Yaşında!

Emirdağ'ın dünyaya açılan penceresi ve yerel anlamda en eski haber sitesi özelliğine sahip Emirdağ'ın Yaşam Platformu www.emirdag.gen.tr 11 yaşında! Şubat 2006'dan bu yana internet üzerinden Emirdağ'ı tanıtan ve Emirdağ'daki olayları kesintisiz ziyaretçilerine aktaran www.emirdag.gen.tr 11. yaşında da ilk günkü dinamizmi ile yayın hayatına devam ediyor.

Geçen 11 yıllık zaman zarfında ziyaretçilerine Emirdağ ile ilgili her türlü konuda haber ve yazıları aktaran www.emirdag.gen.tr, eleştirel ve bağımsız interaktif tanıtımda Emirdağ adına bir ilk olarak öne çıkarken, yapılan araştırmalar ve çalışmalar ile geleceğe ışık tutuyor.

Yapılan haberlerle Emirdağ adına gündemi oluşturan www.emirdag.gen.tr'nin çalışmalarını değerlendiren Genel Koordinatör Melih Can Kalender "Afyonkarahisar’ın ilçeleri arasında gerek yerel habercilikte gerekse sosyal medyadaki etkililiği ile öne çıkan Emirdağ’ımızda yerel haberciliğe 11 yıl önce getirdiğimiz ses ve renk 13 milyonu aşan ve yılda bir milyondan fazla ziyaretçiyle hemşehrilerimize Emirdağ haberlerini aktardığımız için gururluyuz. İşimiz doğru ve ilkeli haberleri ziyaretçilerimizle buluşturmaktır. Emirdağ’da haberin ilk önce www.emirdag.gen.tr ‘den duyulduğu sonradan yazılı basına aktarılan haberlerimizle internet sayfamızı onlarca ülkeden, günlük binlerce tıklanmalarla ziyaretçilerimize aktardık. Emirdağ ile ilgili çalışmalarımız büyüyerek devam ediyor. Emirdag.gen.tr bir medya markasıdır, bu ismi marka haline getiren ziyaretçilerimize ekibim adına teşekkür ediyorum." dedi.

İşte www.emirdag.gen.tr'ye ait bazı istatistikler:
- 13 milyon 130 bini aşan ziyaretçi
- 151 farklı ülkeden tıklanma
- 41 farklı kategoride, 9000'den fazla haber/köşe yazısı/içerik
- 42 binden fazla yorum

  • Okunma: 3196

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Ömer ŞEN

    Emirdağ'ımızdan haber almamızı sağlayan emirdag.gen.tr'nin onbirinci kuruluş yıldönümünü tebrik eder , başarılarının devamını dilerim.
    Emeği geçen herkese teşekkürlerimle.

  • Gazete Türk

    Emirdağ haberlerinin ilk mimarı ilk haber sitesi "emirdag.gen.tr" nice uzun soluklu yıllar temenni ediyoruz. Emirdağ'ın haberlerini okuyan biz gurbette bulananlar için, "emirdag.gen.tr"nin gönlümüzde ayrı bir yeri var...Tebrikler...