www.emirdag.gen.tr 12 Yaşında!

Haberler / Medya

www.emirdag.gen.tr 12 Yaşında!

Emirdağ'ın dünyaya açılan penceresi ve yerel anlamda en eski haber sitesi özelliğine sahip “Emirdağ'ın Yaşam Platformu!” sloganıyla yayın hayatına başlayan www.emirdag.gen.tr 12. yılını kutluyor. 3 Şubat 2006 tarihinden bu yana Emirdağ'dan güncel haberleri ziyaretçilerine anbean aktararak takipçilerimize Emirdağ'ı tanıtan ve Emirdağ'daki olayları kesintisiz ziyaretçilerine aktaran www.emirdag.gen.tr 12. yaşında da ilk günkü dinamizmi ile yayın hayatına devam ediyor.

Geçen 12 yıllık zaman zarfında ziyaretçilerine Emirdağ ile ilgili her türlü konuda haber ve yazıları aktaran www.emirdag.gen.tr, eleştirel ve bağımsız interaktif tanıtımda Emirdağ adına bir ilk olarak öne çıkarken, yapılan araştırmalar ve çalışmalar ile geleceğe ışık tutuyor. Emirdağ ve yöresinden haberleri, Emirdağ insanının dünya üzerindeki etkileşimiyle ilgili bilgileri, gözden kaçan detayları sizlerle paylaştık ve paylaşmaya da devam edeceğiz.

Ne Yaptık? Ne Yapıyoruz?

12 Yıllık paylaşımlarımızla; Emirdağ'da meydana gelen olayları anbean ziyaretçilerimizle buluşturarak yayın hayatımızda Emirdağ'ın dünyaya açılan penceresi olduk ve haberlerimizle birçok yerel ve ulusal medya kuruluşlarında yer almaya devam ediyoruz. 2006 yılından itibaren Emirdağ'da haberin merkezi olduk ve halen Emirdağ'dan alınacak en güncel haberlerle www.emirdag.gen.tr olarak alanına yeni ve renkli bir soluk getirdik.

Şimdiye kadar dikkat çeken haberleri ile Emirdağlılar ve birçok medya kuruluşundan tam not alan www.emirdag.gen.tr; Emirdağ'dan en güncel haberlerin yanı sıra Emirdağ insanı ve kültürüyle her geçen gün farklı içerik ve paylaşımlarıyla internette Emirdağ ile ilgili en çok takip edilen haber sitesi olmuştur. Günlük ve güncel paylaşımlarımız aynı zamanda Sosyal Medyada yer alan Facebook ve Twitter sayfalarımız ile binlerce takipçiye ulaşmaktadır.

Emirdag.gen.tr Bir Yerel Medya Markasıdır!

Yapılan haberlerle Emirdağ adına gündemi oluşturan, Emirdağ'da haberin merkezi www.emirdag.gen.tr'nin çalışmalarını değerlendiren Genel Koordinatör Melih Can Kalender "Afyonkarahisar’ın ilçeleri arasında gerek yerel habercilikte gerekse sosyal medyadaki etkililiği ile öne çıkan Emirdağ’ımızda yerel haberciliğe 12 yıl önce getirdiğimiz ses ve renk 14 milyonu aşan ve yılda bir milyondan fazla ziyaretçiyle hemşehrilerimize Emirdağ haberlerini aktardığımız için gururluyuz. İşimiz doğru ve ilkeli haberleri ziyaretçilerimizle buluşturmaktır. Emirdağ’da haberin ilk önce www.emirdag.gen.tr ‘den duyulduğu sonradan yazılı ve dijital basına aktarılan haberlerimizle internet sayfamızı onlarca ülkeden, günlük binlerce tıklanmalarla ziyaretçilerimize aktardık. Emirdağ ile ilgili çalışmalarımız büyüyerek devam ediyor. Emirdag.gen.tr bir yerel medya markasıdır, bu ismi marka haline getiren ziyaretçilerimize ekibim adına teşekkür ediyorum." dedi.

İşte www.emirdag.gen.tr'ye ait bazı istatistikler:
- 14 milyon 170 bini aşan ziyaretçi
- 121 farklı ülkeden tıklanma
- 42 farklı kategoride, 10.000'den fazla haber/köşe yazısı/içerik
- 43 binden fazla yorum

  • Okunma: 4064

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Ömer ŞEN

    Emirdağ'ımızdan , Emirdağ'lılarımızdan haberler edinmemizi sağlayan Emirdag.gen.tr'yi tebrik eder , daha nice 12 yıllar kutlamanızı dilerim.