Yakıt İstasyonunu Yakacaktı, Başkan Koyuncu Vazgeçirdi

Haberler / Güncel

Yakıt İstasyonunu Yakacaktı, Başkan Koyuncu Vazgeçirdi

Emirdağ ilçesi Gömü Beldesi’nde istasyon işletmeciliği yapan Ali Öztürk (38)isimli vatandaş bugün saat 13.00 civarında istasyonunun haksız yere mühürlendiği iddiası ile Gömü’deki istasyonunu ve kendisini ateşe vereceğini belirtti.

İstasyon sahibi Ali Öztürk’ün Gömü’deki istasyonunu ateşe vereceği ihbarını alan itfaiye ekipleri, güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri Gömü’deki istasyonun önünde geniş tedbirler aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gömü’deki istasyon sahibi Ali Öztürk ; “Biz 120 gündür Ankara’da ve Türkiye’nin her yerinde hak arayışı içerisindeyiz. Uğradığımız haksızlıkta devlet büyüklerimize sesimizi duyurmak için çalmadığımız bir tane kapı kalmadı. Bizlerin istasyonları sadece dağıtıcının kesmiş olduğu sahte faturadan dolayı kapandı. Bizlerin istasyonlarında otomasyonlarımız var, yazar kasamız var. Sattığımız da belli aldığımız da. Bugüne kadar beni denetleyen bir tane EPDK denetçisi beni benim istasyonumda veya burada bulunan 1200 istasyonda yanlış olan hiçbir şey bulmamıştır. Geldiğimiz noktada dağıtıcıların günahını bayilere çıkarmak istiyorlar” dedi.

EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI BAKAN’DAN RANDEVU ALDI, ÖZTÜRK EYLEMİNDEN VAZGEÇTİ!

Daha sonra olay yerine gelen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, istasyon sahibi Ali Öztürk’le görüştü. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yla görüşmesinin ardından bir açıklama yapan Ali Öztürk şunları kaydetti : “Sağolsun Sayın Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu meclisimizi bizim adımıza arayarak bakanımızdan randevu aldı. Kendisi de burada mağdur olan halklar için Ankara’ya meclise bizlerle beraber gideceğini ve bizlerin sesini duyuracağına söz verdi. Buraya geldiği için bizleri dinlediği için Sayın Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

İstasyon sahibi Belediye Başkanı’yla görüşmesinin ardından eyleminden şimdilik vazgeçtiğini belirterek Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya teşekkür etti. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 3557

Yorumlar (0)Yorum Yap