Yemenici'den Emirdağ Ziyareti

Haberler / Sağlık

Yemenici'den Emirdağ Ziyareti

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ve beraberindeki ekip sağlık kurumlarına yaptıkları ziyaretleri devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Sandıklı"da bulunan sağlık kurumlarını gezdi. Dr. Necip Yemenici ile birlikte Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ayşe Ekşioğlu, Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü Ramazan Özçelik, Sağlık Ocakları Şube Müdürü Dr. Ayşe İnkaya ile İnşaat Birimi Sorumlusu Ahmet Palta Sağlık kurumlarının çalışmalarını ve koşullarını incelediler.

Dr. Necip Yemenici öncelikle Emirdağ Devlet Hastanesini ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Ardından Emirdağ Gömü Sağlık Ocağı, Emirdağ Merkez 1 Nolu, 2 Nolu ve 3 Nolu Sağlık ocaklarını ziyaret etti. Dr. Yemenici ve ekibindekiler en son İscehisar Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundular.

  • Okunma: 2509

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • davulgali

    Sayin mudurum gorevinize basladiginizdan beri takip ediyorum.yeri nde gorup inceliyorsunuz.Eskiden kalma saglik calisanlarinda biraz vurdum duymazlik var.Davulga Kasabasi Saglik ocagina ugramanizi isterdim.Belki perso nel rahatsiz olabilir ama halkin ihtiyaci olan arac ve gerecler tesbit edilebilirdi. Saglik ocaklarin ayda ve yilda degil en az haftada 1 gun denetim yapilmalidir. Hizmette kalitenin artirilmasi gerekir.