Yine Salar Yine Olay!

Haberler / Spor

Yine Salar Yine Olay!

Salar-Emirdağ maçında yine olay çıktı: Çevik kuvvet ekipleri cop çıkardı!

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de 17. Hafta mücadelesinde Salar Belediye Spor ile Emirdağ Spor karşı karşıya geldi. Maçı geriden gelen Emirdağ 4-2 kazandı. Gergin geçen maç sonrasında olaylar çıktı. Çevik kuvvet ekipleri copları çıkararak her iki takım oyuncularını sakinleştirdi.

Süper Amatör Lig’de 17’nci hafta heyecanı yaşanıyor. Lider Emirdağ Spor bugün S1 stadyumunda Salar Belediye Spor’un konuğu oldu.

Maça hızlı başlayan takım Salar Belediye Spor oldu.

7’nci dakikada Salar ekibi öne geçerek durumu 1-0’a taşıdı.

Emirdağ Spor ilk yarının son dakikasında 45+5’nci dakikasında durumu 1-1’e getirmesini bildi.

İLK YARI SONUNDA GERGİNLİK BAŞLADI
İlk yarının uzatma dakikalarında Emirdağ Spor ile Salar Belediyespor futbolcuları arasında sahada gerginlik yaşandı. Bir süre devam eden gerginlik daha sonra sona erdi.

Emirdağ Spor maçın ikinci yarısında öne geçen golü kaydederek durumu 2-1’e getirdi. Ancak Salar Belediye Spor ikinci yarıda bir penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Salar ekibi durumu yeniden 2-2 ile dengeledi.

Ancak bu dakikada sonra Emirdağ arkaya goller buldu ve maçı 4-2 kazanmasını bildi.

MAÇTA GERGİNLİK HAKİMDİ
Maç boyunca sahada gerginlik hakimdi. İkili pozisyonlarda yaşanan sert müdahaleler oyuncuları gerdi. Bu gerginlik maç sonrasına da yansıdı. Olayların büyümesi sonrasın Çevik Kuvvet Ekipleri copları çıkardı. Araya giren polisler oyuncuları yatıştırdı. Olaylar büyümeden sona erdi. >>Afyon Postası Spor Servisi.

  • Okunma: 2031

Yorumlar (0)Yorum Yap