Yönter, Bayramın İlk Gününü Emirdağ'da Geçirdi

Haberler / Siyaset

Yönter, Bayramın İlk Gününü Emirdağ'da Geçirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve adayı Emirdağlı siyasetçi İzzet Ulvi Yönter, her bayramda olduğu gibi bu bayram da bayramın ilk gününü Emirdağ'a bağlı Çiftlik köyünde ailesiyle geçirdi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde yoğun temposuna ara vererek Emirdağ'a gelen Yönter, burada da boş durmadı.

İlk önce ailesi, ardından köylüleriyle bir araya gelen Yönter, köylerine yıllardır gelen tarım işçileriyle de seçim çalışmalarını sürdürdü ve 24 Haziran'da MHP için oy istedi. Yönter şunları kaydetti; "Şanlıurfalı emekçi kardeşlerimle çadırlarında bayramlaştık. Allah birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize zeval vermesin. Cumhur İttifakı Millet Aklı, Bin Yıllık Kardeşliğin Teminatı... Alın teriyle helal lokmasının peşinden koşan namus timsali her kardeşime şükranlarımı sunuyorum... Hamd olsun Şanlıurfalı kardeşlerim MHP diyor..." dedi.

Ailesinin ve Çiftlik köylü hemşehrilerinin dualarını alan Yönter, bayramın birinci gününün sonlarına doğru seçim bölgesi İstanbul'a doğru yola çıktı.

  • Okunma: 2084

Yorumlar (0)Yorum Yap