Zirve Derbisi Emirdağ'da Oynanacak

Haberler / Spor

Zirve Derbisi Emirdağ'da Oynanacak

Ligde zirve yarışı içerisinde olan Emirdağspor ile Susuz Belediyespor ligin 8. haftasında zirve derbisi olan maçta karşılaşacak.

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefiyle sezona iyi başlayan Susuz Belediyespor ve Emirdağspor, 7 hafta sonunda ligin en iyileri oldu. Tüm rakiplerini mağlup eden Emirdağ 21 puanla zirveye yerleşirken hafta sonunda ilk mağlubiyetini alarak 18 puanda 2. sırada bulunan Susuz Belediyespor ligin 8. haftasında karşı karşıya gelecek.

Ligde geride kalan 7 hafta sonunda tüm rakiplerini mağlup etmeyi başararak 21 puana ulaşan Emirdağspor rakip fileleri 40 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Lider Emirdağspor’un en yakın takipçisi olan Susuz Belediyespor ise geçen haftaya kadar Emirdağ gibi namağlup ve beraberliği olmadan ilerleyerek Ayvalıspor’a son dakikada yediği gollerle mağlup oldu. Ligde 7 maç sonunda 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden Susuz, rakip fileleri 18 kez havalandırırken kalesinde de 8 gol gördü.

Zirve yarışının başında gelen iki takım 8. hafta maçı, iki takım açısından büyük önem taşıyor. Emirdağspor konuk edeceği Susuz Belediyespor’u mağlup etmesi halinde en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaracak. Bu zorlu maçtan Susuz Belediyespor’un galibiyetle dönmesi durumunda iki takım yeniden aynı puanla zirve yarışını sürdürecek. Karşılaşmadan kazanan çıkmaması durumunda ise Salar Belediyespor, Şuhut Belediye Hisarspor maçı puan farkını eritmek isteyen takımlar için önemli hale gelecek.

Ligin zirve derbisi olan Emirdağspor-Susuz Belediyespor maçı 19 Kasım Cumartesi günü Emirdağ ilçe stadyumunda saat 15.00’te başlayacak.

  • Okunma: 1103

Yorumlar (0)Yorum Yap