Emirdağ'da Virüs Rekor Kırıyor

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Virüs Rekor Kırıyor

11 Martta ülkemizde görülen ve daha sonra tüm illerimize yayılan Koronavirüs salgınında, Emirdağ'da son bir haftada rekor kırıldı. Son 3 günde koronavirüs şikayetleriyle Emirdağ'daki sağlık kuruluşlarına başvuran hasta sayısında ciddi bir artış yaşanırken; test sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte test sonucu pozitif çıkan hastalar tedavi altına alınıyor.

Emirdağlı gazeteci Cüneyt Gargılı'nın verdiği bilgilere göre yaklaşık 20 vatandaşın hastalık kaptığı ve tedavi gördüğünü açıklarken; bu rakamın 19 olduğu ve test sonucunu bekleyenlerin de olduğu öğrenildi. Yeni tespit edilen vakalar içerisinde ilk defa yurtdışı kaynaklı vakalar olduğu da öğrenildi.

Hastalığın Emirdağ'da en yüksek sayıya ulaşmasıyla birlikte yetkililerin maske-mesafe-hijyen konusundaki uyarıları yetersiz kalıyor.

  • Okunma: 10275

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Emirdağ

    Korkut denen zat hastalananların kaçı yurtdışı kaynaklı? Sırf muhalefet etmek için yazıyorsunuz,her türlü olumsuzlukta hükümete saldıran zavallı insanlarsınız

  • Alperen

    Ben bir gurbetçi olarak geldim huzur icinde tatilimi yaptım döndüm ve çalışıyorum. Devletim görevlerini mükemmel yapıyor devletimle gurur duyuyorum. Hükümetimiz hizmette çok ileri seviyede teşekkürü borç biliyorum..

  • Korkut Hocazâde

    HATIRLAYIN:
    AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (= AVRUPA'DAKI AKRABADAN/TURISTDEN PARA KOPARMA) Alt Komisyon Başkanı Zafer Sırakaya, “Yurt dışından gelen vatandaşlarımızın tatillerini huzur içinde geçirmeleri için 14 gün evde karantina uygulamasına son veriyoruz” demişti. Huzur bu olsa gerek (!)