Emirdağ’ı ve Projelerini Anlattı

Haberler / Güncel

Emirdağ’ı ve Projelerini Anlattı

Emirdağ’da yeni atanan Kaymakam Osman Bilici’ye hayırlı olsun ziyaretine giden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ’ı gezdirdi ve yerinde Projelerini anlattı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun rehberliğinde Emirdağ’ı dolaşan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici Emirdağ’da yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgi sahibi oldu.

Belediye Başkanı Koyuncu; ”İlçemizde göreve başlayan Kaymakamımız Osman BİLİCİ'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Emirdağımıza yapılan ve yapılacak olan yatırımları, projeleri inceleyerek istişareler bulunduk.

İlçemize en iyi hizmeti verebilmek ve ilçemizi daha ileriye taşımak için Kaymakamımız Osman BİLİCİ ile uyum ve işbirliği içerisinde çalışmak ilçenin gelişmesi adına önemlidir. Kendisine yeniden hoşgeldiniz diyorum.”dedi.

  • Okunma: 3954

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Kemal

    emirdağ; ne afyon ne de eskişehir'e bağlı olduğunu düşünmezler.emirdağ emirdağ'dır.
    afyon'u sevmezler.çünkü ne kültürleri,ne konuşmaları,ne yemekleri,ne karekter-kişilikleri afyonkarahisarlı'lara benzemez.

    afyonkarahisar selçuklu - emirdağ osmanlı'dır.kayı boyudur.

    emirdağ'ın kültürü-türküleri-yemekleri o kadar çoktur ki; bu da zaten köklü türk boylarından geldiklerini gösterir.

    emirdağ insanları merttir,iyidir,misafirperverdir.

    emirdağ nüfusa kütük olarak; birçok il kadar nüfusları vardır.

    emirdağ yemekleri; pidesi ( hiç bir yerde o lezzeti tatmadım.),emirdağ güveçi,dolgulu köfte,arabaşı,kışın yapılan paçası ( hiç bir yerde görmedim o lezzeti ve yemeği),tarhana çorbası,bükmesi,lokuru,oymacı ... daha bir çok kendine özgün yemekleri köklü türkmen-yörük boylarından geldiğini göstermektedir.