Emirdağ OSB’ye Bir Yatırım Daha

Haberler / Güncel

Emirdağ OSB’ye Bir Yatırım Daha

Emirdağ OSB’ye bir fabrikada Emirdağlı yatırımcıdan geldi
Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün büyümeye, istihdam ve gelir sağlayacak yatırımlara devam ediyor. İlçe de faaliyet gösteren Şahansuyu Sondaj ve Sulama Sistemleri firması OSB’ye 12 Milyon TL'lik yatırımla yaklaşık 30 kişilik istihdam sağlayacak.

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Başkan Serkan Koyuncu’nun öncülüğünde büyümeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor. Şahansuyu Sondaj ve Sulama Sistemleri yetkilisi İsmail Şahansuyu, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu ziyaret etti. Ziyarette Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oğuzhan Şamil Çil ve Genişleme ve Kamulaştırma Sorumlusu Mehmet Serdar Lökçü’de tahsis anlaşması sırasında hazır bulundu.

“OSB’ye 12 Milyonluk yatırım”
Ziyarette, ilçemizde yıllardır tarım ve sulama ekipmanları ile sondaj üzerine faaliyet gösteren Şahansuyu Sondaj ve Sulama Sistemleri yetkilisi İsmail Şahansuyu ile yine tarım sulama, sondaj ve yeraltı boruları üretimi için Emirdağ Organize Sanayi Bölgemizde tesis kurmak için yer tahsisi anlaşması yapıldı. Şah Boru adı altında Emirdağ'da 12 Milyon TL'lik yatırımla yaklaşık 30 kişilik istihdam sağlayacaktır.

Başkan Koyuncu’dan Şahansuyu’na teşekkür
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, memleketimize yapılacak olan bu yatırım için hemşehrimiz Şah Boru Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şahansuyu'na hayırlara vesile olmasını dileyerek, yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimizi bölgemize yatırım yapmaya davet etti.

  • Okunma: 2598

Yorumlar (0)Yorum Yap