MHP'de Orbay Divrikli Dönemi

Haberler / Siyaset

MHP'de Orbay Divrikli Dönemi

Bilindiği üzere Afyonkarahisar’ın ilçelerinde Milliyetçi Hareket Partisi kongre süreci geçtiğimiz günlerde başlamıştı. İlçelerdeki kongre sürecinin başlamasının ardından dün de ilçemiz MHP Teşkilatı kongreye gitti. Saat 14.00’de ilçemiz Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan Alparslan Türkeş Parkı’nda gerçekleşen kongreye MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP İlçe Başkanı Abdil Demiral ve partililer katıldı.

Mevcut ilçe Başkanı Abdil Demiral’ın kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni ilçe Başkanının kim olacağı ilçemizde merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz hafta Abdil Demiral ile birlikte MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ı parti binasında ziyaret eden Orbay DİVRİKLİ’nin kongrede tek aday olduğu öğrenilmişti.

KONGREYE TEK LİSTEYLE GİDİLDİ
Bugünkü kongreye de MHP Genel Merkezi’nin tek listeyle gidilmesi talimatının ardından Orbay DİVRİKLİ ve yönetimi tek liste olarak katıldı. Kongrede Abdil Demiral ve MHP Milletvekili Mehmet Taytak birer konuşma yaptılar. Taytak konuşmasında ; ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla kongrelerin devam edeceğini belirtti.
Daha sonra kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Bahçeli mesajında ; “İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır” dedi.
Saat 17.00’de sona eren oy verme işleminin ardından MHP’nin yeni ilçe Başkanı Orbay Divrikli oldu.

İŞTE MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ
MHP’nin yeni yönetiminde ise ; Recep Çelik,Hasan Şevik, Aydın Kat, Neşet Potuk, Arif Yeşil, Musa Alkan, Hüseyin Taşarcan, Orhan Duran, Ayhan Gül, Müslüm Karakuş, Ercan Aykuş, Hüseyin Çetinkaya, Sadık Çeliköz ve Murat Potuk yer aldı.
Kongreye AK Parti İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve CHP İlçe Başkanı Barış Can da katılarak “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

  • Okunma: 3971

Yorumlar (0)Yorum Yap