Nisan Ayı Portresi: Zehra Sayın

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Nisan Ayı Portresi: Zehra Sayın

www.emirdag.gen.tr Nisan Ayı Portresi Zehra Sayın

Aslen Emirdağlı olan Zehra Sayın, 30. 10. 1984 tarihinde Belçika’nın Brüksel şehrinde doğdu. Eğitimini, Marketing Yüksek Okulunu bitirerek tamamladı. Hollanda’nın Utrecht Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler ve İkna Psikolojisi uzmanlığı okudu.

İş hayatına Xerox’ta iş geliştirme müdürü olarak başladı. Üç yıl sonra Special Olimpics (Zihinsel engelli sporcular için Uluslararası olimpiyatlar organizasyonu)’ de 58 ülkeden sorumlu Marketing, Komünikasyon ve Sponsoring Müdürü olarak işe başladı.

2016 yılında Şirketin Belçika Genel Müdürlüğüne getirildi. Bu görevinin yanı sıra farklı şirketlerin genel kurul üyeliklerini de yürütmektedir. Ayrıca Avrupa genelinde dünya küresel ısınması ile ilgili çalışmalar yapan gazeteci ve fotoğrafçılar genel kurulu başkanlığını yapmaktadır.

2020 Yılında Avrupa genelinde, Avrupa’nın en etkili kampanyasını yarattığı için ‘altın ödül’e layık görüldü. 2021 Yılında dünya genelinde, dünyanın en etkili markası listesinde, temsil ettiği şirketi birinci sıraya getirmeyi başardı.

Zehra Sayın başarılarından dolayı defalarca Belçika Kraliyet ailesi ve Belçika Başbakanı tarafından kutlanmıştır. Kraliyet Sarayında Belçika Kralı Leurs Majestés le Roi Phlippe ve Prenses la Reine Mathil’de tarafından yemekli konuk edilmiştir.~Ertuğrul Altınel

  • Okunma: 6968

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • alp kılıç

    Maaşallah çok güzel örnek gençlerimiz imkan ve fırsat verildiğinde neler yapabilmektedirler yetiştiren ailesini ve kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

  • Kamil Sayın

    Kızımız Zehra'yı böyle bir ödülle onurlandırmanızdan dolayı Sizlere teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılar sunuyorum.