Emirdağ İçin Hayırlısı....

Köşe Yazıları / Özel Kalem

Emirdağ İçin Hayırlısı....

Efendim dedik ya 29 Mart'a kadar her yol seçime çıkıyor diye yazmadan olmuyor dolayısıyla. Sevmesek de bu seçim havalarını yazacağız sevsek de... Hepimizin ortak paydası Emirdağ için yazacağız.

Seçim yaklaşıyor. Sayılı gün çabuk geçer, 40 günden az kaldı seçime. Aday sayımızın maşallahı var hani. Büyük Birlik, Genç Parti derken çift haneli sayılara ulaşacağız diye korkmuştum; ama korktuğum başımıza gelmedi şükür. Hem şunun şurası Emirdağ'ın seçmen sayısı ne ki aday sayısı ne olsun. Amma velakin durum böyle diyerek de seçimlerin Emirdağ için önemini göz ardı edemeyiz değil mi?

Edemeyiz tabiki. Ancak bakınca etrafa, 'bu seçimle Emirdağ makus talihini kıracak havaları var' her partide. Herkeste bir proje bolluğu, herkeste bir iyimserlik söz konusu. Hani Emirdağ'ın durumunu bilmesek de inansak! Kırk yılı aşkın bir süredir göç veren, Avrupa'da bile tanınabilecek bir toplum haline gelmesine ve binlerce değerli insan yetiştirmesine rağmen hala küçük bir Anadolu kasabası kimliğinden sıyrılamamış Emirdağ... Bundan da öte gün geçtikçe olumsuz gidişatına devam eden Emirdağ...
Bu gerçekçi havadan biraz daha seçim havasına girince konu seçimikazanmaya geliyor. Tahminler, iddialar havada uçuşadursun herkes kendipartisinin aradan sıyrılacağına emin. Burada dikkat! Aradan sıyrılmakdurumu söz konusu. Neden sizce? Çok basit: aday sayısı fazla ki aradansıyrılmak gerecek. Seçimi direk götürme durumu kimsenin aklından geçmezolmuş, böylesine bol adaylı bir seçimde.

Eh ne diyelim biz de, hayırlısı... Emirdağ için hayırlısı....

Saygılarımla

Özel Kalem
ozel.kalem@yahoo.com

  • Güncelleme: 23.02.2009 00:29
  • Okunma: 3429

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • afyon

    güzel afyonum seni çok özledim ben ist den afyon karabaglı ?

  • sessizler

    sence bu seçimin kananı olmayacak gibi
    ama 30 martta seçmen seni yanıltacak
    saygılar