Halaç Ailesinden Anlamlı Bağış

Haberler / Güncel

Halaç Ailesinden Anlamlı Bağış

İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazan’ı Şerife hep birlikte kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığımız şu günlerde ihtiyaç sahibi ailelerimize yönelik çalışmalar da artarak devam ediyor.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere hayırsever iş adamı Fazlı Halaç tarafından bağışlanan 600 adet gıda kolisi, Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın görevini, özveri ve titizlikle yerine getirdiğini dile getiren Kaymakam Osman Bilici, hayırseverler tarafından bağışlanan ayni yardımların ihtiyacı olan vatandaşlarımıza Vakfımız tarafından ulaştırılacağını ifade ederek, “İçinde bulunduğumuz salgın hastalık sürecinde yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi çok daha fazla ön plana çıkmaktadır. Ramazan ayının bereketini ailelere ulaştırmaya, hep birlikte yardımlaşma ve dayanışma seferberliğine devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk ve hayırseverlik bilinci içerisinde gösterdikleri anlamlı ve örnek davranış için hayırseverlere ve gece gündüz Kadın Kooperatifi Bakliyat Paketleme Atölyesi’nde üretim yapan kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm hayırseverlerimizi yardımlaşma ve dayanışma seferberliğine ortak olmaya davet ediyorum. ”dedi.

Gerçekleştirilen desteklerin bu günlerde anlamının çok değerli olduğunu söyleyen Kaymakam Bilici, “Covid-19 salgını yaşanırken zorunlu olarak bu rahmet ayında vatandaşlarımızın sofralarına birebir konuk olamıyoruz ama onları gönlümüzde hissediyoruz devlet olarak onların her daim yanındayız ve hayır dualarına talibiz.” şeklinde konuştu.

Emirdağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen, Emirdağ Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Vefa Sosyal Destek Ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak gıda paketlerinin içinde; Sıvı yağ, un, şeker, çay, tel şehriye, düğür, 2 paket çorba, 2 paket makarna, yeşil mercimek, kuru fasulye, nohut, bulgur, tuz, salça gibi ramazan sofralarında aranan ürünleri yer alıyor.

  • Okunma: 2694

Yorumlar (0)Yorum Yap