Emirdağ’da Siyasi Nezaket Zamanı

Haberler / Siyaset

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin Adayı Serkan Koyuncu 4.371 oy alarak Emirdağ Belediye Başkanı seçilmişti. Seçim sonrası yaptığı açıklamada Emirdağ’da oy veren-vermeyen herkesin Başkanı olacağını ilk demecinde dile getiren Başkan Koyuncu, ilk nazik hareketini de Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkanı Barış Can ile gerçekleştirdi.

CHP Adayı Barış Can’ın seçim sonrası yaptığı açıklama olan ‘Seçim sonuçları Emirdağ’a hayırlı olsun. Kampanya boyunca gösterdiğiniz ilgiye ve oylarınızla verdiğiniz desteğe canıgönülden teşekkür ederim. Kazanan arkadaşımızı tebrik ederim.’ mesajına Emirdağ’ın yeni belediye başkanı Serkan Koyuncu cevap verdi.

Seçim sürecinde Emirdağ’a huzur gelmesi için mücadele edeceğini dile getiren Serkan Koyuncu, rakibi Barış Can’ın mesajı na ‘Değerli Barış Can kardeşim, Nazik kutlamanız için teşekkür ederim. Emirdağ’ın Şehremini sıfatıyla sadece bize oy verenlerin değil tüm Emirdağlıların Belediye Başkanı olarak ayrıştırmadan Emirdağ için birlikte çalışacağız.’dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun hareketi birçok vatandaş olarak nazik davranış olarak değerlendirdi ve memnuniyetle karşılandı.