Mega Siyaset'te Emirdağ'da Favori Uğur Serdar

Haberler / Yerel 2014

Emirdağ’daki siyasi gelişmeler Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarının da gündeminden düşmüyor. Afyonkarahisar’ın önemli ilçelerinden birisi olan Emirdağ’da kimin Emirdağ Belediye Başkan Adayı olacağı konusunda nabız yoklama çalışmaları devam ediyor. Kanal 3 ekranlarında yayınlanan gazeteci Yasin Köksal ve Saadettin Ulusoy’un sunduğu Mega Siyaset isimli programda Emirdağ siyaseti anlatıldı.

Emirdağ’da Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Uğur Serdar Kargın’ın konuşulduğunu ve favori olduğunu dile getiren program sunucuları, AKP’li bakan Eroğlu’nun Emirdağ’da çalışması gerektiğinin üzerinde durdular. Özellikle Bakan Eroğlu’nun Emirdağ’a son geldiğinde Emirdağ Öğretmenevi’nde simit yediğini ve Emirdağ Belediyesi’nde düzenlenen yemeğe katılmadığını anlatan Yasin Köksal, AKP Bakanın rüzgarıyla kazanır, CHP de Kılıçdaroğlu’nun Emirdağ’a girmesini bekliyor, dedi.

Emirdağ Belediyesi ile temizlik şirketi elemanları arasında yaşanan işten çıkarma olayıyla ilgili de yorum yapan Köksal, bizler burada kimseyi mutlu edemeyiz, bu çaba içerisinde değiliz, insanların özel hayatı bizi ilgilendirmez. Biz projeler yapıldı mı, halk ne konuşuyor, projeler neler bunları inceler, irdeleriz, dedi.

Bizler sahalarda dolaşıyoruz, Emirdağ’da Uğur Serdar konuşuluyor, tabi siyasette 24 saat çok önemli bir zaman her an değişim yaşanabilir, dedi.