Mehmet Pala Projelerini İlk Kez Bayanlara Anlattı

Haberler / Yerel 2009

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ ilçe Başkanlığı 7 Şubat 2009 Cumartesi günü Kadınlar Kolu toplantısını gerçekleştirdi. CHP ilçe binasında yapılan toplantıya CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Gürsel Erdem, CHP Emirdağ Kadın Kolları Başkanı Mensure Kaya ve altmışa yakın bayan partili katıldı. CHP Emirdağ İlçe Başkanı Gürsel Erdem:" Seçimlerde bayanların önemli bir rol oynayacağını, bu amaçla siz bayanların da parti çalışmalarında yer almasını istiyoruz." dedi.
Daha sonra CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala bayanlara ilk defa projelerinden bahsetti. Pala bayanlarla ilgili olan projelerin ayrıntılarını anlattıktan sonra partili bayanların görüşlerini aldı. Bayanların bazı partilerin adaylarının evlerine çatkapı gelmelerinden rahatsız olduklarını dile getirdi ve Pala'ya Mehmet Pala Projelerini İlk Kez Bayanlara Anlattı - Emirdag.gen.trbu konudaki duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. Pala konuşmasında " Cumhuriyet Halk Partililer her kesimden oluşan insanlardır. Aydınlık geleceğin göstergesidir. Siz değerli bayan arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız tek şey var: çok çalışmak, çok çalışmak, çok çalışmak. Unutmayın ki kazandıktan sonra da sizleri unutmayan birisi olacağız." dedi.
Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala ve bayanlar partinin ikramıyla karşılandılar.