Mehmet Pala Projelerini İlk Kez Bayanlara Anlattı

Haberler / Yerel 2009

Mehmet Pala Projelerini İlk Kez Bayanlara Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ ilçe Başkanlığı 7 Şubat 2009 Cumartesi günü Kadınlar Kolu toplantısını gerçekleştirdi. CHP ilçe binasında yapılan toplantıya CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Gürsel Erdem, CHP Emirdağ Kadın Kolları Başkanı Mensure Kaya ve altmışa yakın bayan partili katıldı. CHP Emirdağ İlçe Başkanı Gürsel Erdem:" Seçimlerde bayanların önemli bir rol oynayacağını, bu amaçla siz bayanların da parti çalışmalarında yer almasını istiyoruz." dedi.
Daha sonra CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala bayanlara ilk defa projelerinden bahsetti. Pala bayanlarla ilgili olan projelerin ayrıntılarını anlattıktan sonra partili bayanların görüşlerini aldı. Bayanların bazı partilerin adaylarının evlerine çatkapı gelmelerinden rahatsız olduklarını dile getirdi ve Pala'ya Mehmet Pala Projelerini İlk Kez Bayanlara Anlattı - Emirdag.gen.trbu konudaki duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. Pala konuşmasında " Cumhuriyet Halk Partililer her kesimden oluşan insanlardır. Aydınlık geleceğin göstergesidir. Siz değerli bayan arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız tek şey var: çok çalışmak, çok çalışmak, çok çalışmak. Unutmayın ki kazandıktan sonra da sizleri unutmayan birisi olacağız." dedi.
Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala ve bayanlar partinin ikramıyla karşılandılar.

  • Okunma: 2405

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • emirdaglı

    :roll: sayın chp kadın kolları başkanı mensure kaya ya başarılar dilerim.

  • RIZA PALA

    RIZA PALA
    EN BÜYÜK CHP EMİRDAGIN GELİŞMESİ İÇİN OYLAR CHP,VE MEHMET PALA,YA

  • USTUN PALA

    HELAL olsun baskanada HALKINADA
    EN BUYUK CHP

  • slm

    pala oylarımız senin yıkılsakta kazan sakta sonuna kadar arkan dayız he ben chpli dgl ama senin ismin ilk defa chpe üzerne bascam mühürü

  • BELCIKADAN

    MEHMET PALA BU GIRISIMLERIYLE NASIL BIR SECIM PLANI YAPACAGINI ÖNCEDEN BELIRLEMIS. HERKES DAHA EKIP KURMAYLA UGRASIRKEN, MEHMET PALA ICRAATLARINI BIR GÜN HALKA KAHVEHANELERDE, BIR GÜN PARTI BINASINDA BAYANLARA VE DE DIGER PARTIDEN OLAN PARTI YÖNETICILERINE PROJELERINI VE NASIL BIR BELEDIYE YÖNETIMI YAPACAGINI ACIKLAYARAK , SEFFAF BIR SECIM PROPAGANDASI VE POLITIKASI IZLIYOR. BRAVO SAYIN MEHMET PALA. BELCIKA'DAN GÜNLÜK TAKIP EDIYORUM. SIZIN BU DAHA YÖNETIME VE BASKANLIGA GELMEDEN OLAN CALISKANLILIGINIZ VE VERIMLILIGINIZ TAKDIRE SAYANDIR. VE SIZINLE TÜRKIYEDE DEKI GÖRÜMELERIMIZDE DEVAMLI SIZDE KARARLILIGINIZ VE DIK DURUSUNUZU GÖZLEMLEDIM. 2 YIL GIBI BIR SÜREDE KARARINIZI ÖNCEDEN VERIP BU KUTSAL GÖREVE GELMEYI PLANLAMISSINIZ. NASIL HAREKET EDECEGINIZI DE ÖNCEDEN PLANLAMISSINIZ. DIGER ADAYLAR PARTI PARTI GEZIP ADAY OLMAYA CALISIRKEN SIZ. BASKILARA YILMADAN , DIK DURARAK , KARARLILIGINIZI GÖSTEREREK ADAYLIGINIZIN BIR CIKAR, MENFAAT YERI DEGIL, HIZMET ETME YERI OLACAGINI GÖSTERDINIZ.SIMDI DIKENLI YOLLARI GECTINIZ.EN BÜYÜK BARAJI KENDI PARTINIZIN DIKENLI YOLLARINI GECEREK RAHATLADINIZ. AMAN DIKKAT EDIN GEVSEMEYIN. BU SEKILDE HALKLA IC ICE BU POLITIKANIZI DEVAM ETTIRIN. UFUKTA GÜZEL GÜNLER PARLAMAYA BASLADI. SAKIN OLUN, BU ADAYLAR ARASINDA SANSINIZ COK FAZLALASTI. BRAVO SIZE , YOLUNUZ ACIK OLSUN. PALA SÜLALESININDE BU YORUMLARDAN SIZIN ARKANIZDA OLDUGUNU GÖRÜYORUM. TÜM PARTILILERE SELAM.MEHMET PALA BASKAN SEN OLACAKSIN YILMADIN BRAVO. CHP'LI BELCIKADAN.

  • burhan

    işte bu ekip ruhu ayşe hanım gördünmü toplantıyı herkese chp nin küskünleri bizde diye yanlış yönlendirmeye kalkıyorsun ha duyduğuma göre şu partideki istifaları neden söylemiyosun vatandaşlara şunu iyi bilmeni isterim hiç bir küskün sana oy vermeyecek biliyorum ve kesin konuşuyorum dsp nin alacağı oyları sana deyil chp den ayrılan ibrahim bey alacak seçim ne olur chp mhp ve akp yarışır ayşe hanım rüyana devam et oldumu

  • leyla seven

    oklarına Kurban bastır chp

  • merto

    halkın sesi mehmet pala

    bastır buyuk baskan arkandayız !!!