Yok Artık, Ambulansın Lastiklerini Kestiler

Haberler / Güncel

Yok Artık, Ambulansın Lastiklerini Kestiler

Emirdağ'da 15 Temmuz Caddesi üzerinde bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Emirdağ istasyonu önünde bulunan Ambulans parkında istenmeyen görüntüler ortaya çıktığı bildirildi. 12 Acil Çağrı Merkezi Emirdağ istasyonuna komşu olan Emirdağlı esnaflardan Cengiz Demirkapu ambulans tekerlerinin dördünün de kesildiğini görmesi üzerine tepki gösterdi. Demirkapu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bu kadar terbiyesizlik olmaz 11' nin önünde ambulansın 4 lastiklerinden ne istersin acil hasta olsa ne olacak belki de senin acil kalp krizi geçiren hastan olsa ne olacak yazıklar olsun böyle insanlara!" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medya platformunda yaşanan olayla ilgili ciddi tepkilere neden olurken; ambulansın tekerlerinin tamir edilmesi için işlem başlatıldığı öğrenildi. Olay mahalinin gören kameralarla şüphelilerin yakalanması için işlem başlatılacağı da alınan bilgiler arasında.

  • Okunma: 3261

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • hamza

    diyelimki bu olaydan dolayi bir kisi öldü bunu yapanlarda yakalandi hakim 1 kisiyi öldürmekten ve ölen kisinin ailesine yuklu tazminat verilmesi ile karar vermesi lazim