Emirdağ Millet Bahçesi’ne Servis Hizmeti

Haberler / Güncel

Emirdağ Millet Bahçesi’ne Servis Hizmeti

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar, yeşil alan ve parklara akın etmeye başladı. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Emirdağ Millet Bahçesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak adına harekete geçti. Başkan Koyuncu'nun direktifleri doğrultusunda Emirdağ Millet Bahçesi’ne hafta sonları servisler olacak. Servis hizmeti ile Emirdağlılar millet bahçesine kolayca giderek, yeşilin ve doğanın tadını çıkaracaklar.

7’den 70’e her kesime hitap eden, şehrin cazibe merkezi haline dönüşmüş Emirdağ Millet Bahçesi'nin yoğun ilgi görmesinden oldukça memnun olduklarını belirten Başkan Koyuncu: "
Vatandaşlarımızın kapısından girdiği andan itibaren sıkılmadan vakit geçirebileceği bir yaşam alanı olan Emirdağ Millet Bahçesi'ne, hemşerilerimizin daha kolay ulaşabilmeleri için hafta sonları servis hizmeti sağlıyoruz. Kadim Şehrimizin en önemli açık hava mekânlarından olan Emirdağ Millet Bahçemiz vatandaşlarımızı bekliyor." ifadelerini kullandı.

Tam donanımlı hizmet verilebilmesi için yoğun çalışmaların gerçekleştirildiği Emirdağ Millet Bahçesi, vatandaşlara şehrin stresinden uzaklaşabilecekleri nefes alan mekânlar, çocuklara ise modern ve güvenli oyun alanları sunuyor.

  • Okunma: 898

Yorumlar (0)Yorum Yap