Emirdağ’da Robotik Kodlama Atölyesi Açıldı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Robotik Kodlama Atölyesi Açıldı

Emirdağ Kaymakam Bilici, Hayırsever Bekir Polat'ın rahmetli eşi Havva Dudu Polat anısına Atatürk Ortaokulu'na kazandırdığı "Havva Dudu Polat Robotik Kodlama Atölyesi" nin açılışına katıldı.

Hayırsever vatandaşımız tarafında Atatürk Ortaokulu'na kazandırılan ve içerisinde pek çok Robotik Kodlama ekipmanını barındıran atölyenin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Bilici: " Hayırsever vatandaşımız Bekir Polat Beyefendi'ye, bu çok kıymetli atölyenin açılışına vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum. Yine çocuklarımızın çağın gereklerine uygun bir şekilde bilişim ve teknoloji alanındaki gelişimlerine katkı sağlayacak bu atölyemiz için çaba sarf eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul İdaresi ve öğretmenlerine de teşekkür ediyor; Atölyenin çocuklarımız için çok yararlı ve hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kaymakam Bilici'nin hayırsever vatandaşımız Bekir Polat'a plaket de takdim ettiği açılışta; İlçe Jandarma Komutanı Bayram Soylu, İlçe Müftüsü Vahit Demiral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, kurum ve birim amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar da hazır bulundu.

  • Okunma: 763

Yorumlar (0)Yorum Yap