Ömer Faruk Pala: "Kimseye Açıktan Desteğim Yok"

Haberler / Özel Haber

Geçtiğimiz gün Emirdağ’ın Yaşam Platformu www.emirdag.gen.tr’ye çok özel açıklamalarda bulunan Emirdağ eski belediye başkanı Ömer Faruk Pala basına yansıyan ve AKP’nin Emirdağ Belediye Başkan adayı Cengiz Pala’yı desteklediği ile ilgili habere tepki gösterdi ve cevap verdi:” Söz konusu fotoğrafı çektim ama demeç vermedim. Sol kökenli bir partiden seçilmiş bir belediye başkanına yapılmaması gerekiyor.”dedi.
“Geçen gün basına yansıyan bir fotoğrafta Cengiz Pala ismini desteklediğiniz yazıldı. Bu doğru mu?” sorusuna Ömer Faruk Pala şu cevabı verdi:
Ömer Faruk Pala: “Efendim, o büro benim. İstediğim zaman giderim. Gittiğimde bürodan çıkarken bir arkadaş fotoğraf çekti. İyi niyetiyle foto çekti. Ama bir demeç vermedim. Benim ismimi kullanmış oluyorlar; ama ben Mehmet Pala ile de aynı pozu veririm. Sol kökenli bir partiden seçilmiş bir belediye başkanına yapılmaması gerekiyor. Ama yapmış ne diyelim! Kimseye açıktan desteğim yok, ikisini de seviyoruz. Emirdağ’a kim hizmet verecekse o gelsin.” dedi.